3 x Juttuja

Bongasin Piian blogista kivan jutun ja ajattelin tehdä itsekin saman tyyppisen jutun. Mulla on hirveästi tekstejä luonnoksissa, mitä en saa julkaistua syystä tai toisesta, joten tällainen idea oli ihan paikallaan, jotta saan edes jotain julkaistua!

Tällä hetkellä…

3 x paha tapa

 1. Jätän vastaamatta puheluihin tai tekstareihin, koska en vain jaksa. Olen ollut jotenkin ihan poikki yltiösosiaalisten työpäivien jälkeen, joten vapaa-ajalla en vain yksinkertaisesti jaksa edes yrittää.
 2. Niiskuttaminen. Tätä flunssaa nyt on ollut jonkun aikaa, mutta tietysti niin, ettei se flunssa tule kunnolla. Välillä on hyviä päiviä ja välillä taas semmoisia, että yskittää koko ajan ja niiskutan. Kotona niistän kuitenkin ihan vain Petenkin vuoksi, mutta koska töissä mulla ei ole taskussa nenäliinaa, sielläpä sitten välillä niiskutan kassalla. Ai että mua varmaan vihataan. No, ehkä mä kuvittelen, että mä niiskutan söpöllä pienellä tuhinaäänellä.
 3. Päikkärit. No okei, ei se nyt maailmaa kaada, mutta miksi ihmeessä en vain voisi mennä oikeasti aikaisin nukkumaan ja sillä tapaa välttyä pakollisilta päikkäreiltä? Päikkäreiden jälkeen olo on melkein aina ihan hirmu pöhkö. Mikä maa mikä valuutta ja sitä rataa.

3 x outo tapa

 1. Virnistän työkavereille. En kiinnittänyt tähän ensin mitään huomiota, mutta kun yhdelle työkaverille kerroin mun lähdöstä, oli sen reaktio ”kuka mulle nyt virnistää”. Sitten tajusin, että kyllä mä ensikohtaamisella toivotan huomenet tai vastaavaa, mutta seuraavilla kerroilla, kun katseet kohtaa, mä virnistän. Miksi ihmeessä?
 2. Saatan jossain nettikaupassa hamstrata vaatteita ostoskoriin ja lopulta sulkea välilehden ajattelemalla, että en mä kuitenkaan mitään tilaa. Juu, tällä säästää rahaa ja vaatekaappia, mutta miksi ihmeessä edes avaan nettikaupan selaimeen?
 3. Kääriydyn sohvalla vilttiin, vaikka mulla ei olisi edes kylmä.

3 x parasta peilikuvassa

 1. Hiukset, nyt vihdoin, kun väri ei ole enää vihreä.
 2. Hampaat, vaikka etuhampaat ovatkin ihan hivenen päällekkäin. Ei kaikki voi olla täydellistä.
 3. Toispuoleinen uuma, kiitos skolioosin. Ilman skolioosia ei varmaan olis niin kurvikas peilikuva, mutta sen ansiosta edes toinen puoli näyttää kurvikkaammalta!

3 x paras paikka, jossa olen käynyt

 1. New York Cityyyyy!
 2. Las Vegas, baby!
 3. Nyt tekis edelleen mieli sanoa joku matkakohde. En vain keksi mikä olisi kolmanneksi paras. Ehkä sitten sanon kuitenkin mökki.

3 x paikka, johon haluan

 1. Mökille itärajan tuntumaan. Takkaan tuli, vähän punkkua ja zombileffa.
 2. Kirkkaan veden ääreen, kauas pois täältä.
 3. Kissakahvilaan, jossa kissat kiipeää syliin ja kehrää sylissä niin pitkään, että jalat puutuu.

3 x eniten ärsyttää

 1. No siis just nyt naapurit. En ymmärrä miks pitää asua yhdessä, jos on niin surkee parisuhde, että on pakko riidellä koko ajan. Ne ei myöskään ymmärrä ovikellon päälle eikä selkeästi tajua miten ovi toimii.
 2. Tulevan palkan pienuus. Oli siis ihan kiva viettää normaalia enemmän vapaita viime kuussa, mutta nyt se sitten kostautuu.
 3. Tekemättömät hommat. Just nyt odottais kasa varastoon meneviä juttuja, jotka vaan pitäis eka lajitella jotenkin, ettei laatikossa olis vaan ”jotain epämääräistä”.

3 x parasta elämässä

 1. Aviomies ja tämä ihana rakkaus.
 2. Ihanat ystävät. Ja perhe tottakai.
 3. Kissat. Ja koirat.

3 x lempitavara

 1. Kännykkä, joka on samalla lompakko. En selviäis ilman kännykkää. Siinä on kaikki.
 2. Kamera.
 3. Kahvinkeitin.

3 x lempivaate

 1. Himavaatteet; löysä svetari, mukavat housut ja rennot tissien pitelijät.
 2. Mustat leggingsit. Pitäis hommata uudet samanlaiset, mutten ole löytänyt näitä enää mistään. Haaroissa on jo jonkin verran pienen pieniä reikiä, että eiköhän ne kohta repeydy kunnolla auki.
 3. Hmm. Kyllä se tähän aikaan vuodesta on joku kiva ja lämmin neule. Taitaa olla tuo uusi oranssinen neule mainitsemisen arvoinen.

Mitkä olis sun kolmet jutut tällä hetkellä?

2 Comments

 1. Olipas kiva, kun teit tämän myöskin ja pääsi lukemaan vastauksiasi! Ja kissakahvilat on kyllä aivan ihania paikkoja 🙂

  • Taru Reply

   Ikinä en ole vielä kissakahvilassa käynyt, mutta pakkohan sinne on joskus päästävä <3

Leave A Reply

Navigate