7 asiaa, jotka ärsyttävät juuri nyt

Täällä suunnassa on nyt yleistä ärsytystä, vaikka suoranaista syytä ärsytykseen ei olekaan. Ne on pienet asiat, jotka yksinään ei painaisi mieltä, mutta tiedättehän sanonnan, että joskus se kuppi vaan täyttyy.

Tällä hetkellä mua ärsyttää seuraavat seitsemän asiaa…

Sää

Niin, miksipä ei. Kun suomalaiselle ei kelpaa mikään! Periaatteessa toi kylmyys ei haittaa mua, mutta ihan oikeesti, nyt on jo maaliskuu ja aurinko on ainoa merkki keväästä. On kylmä, tuulee ja tuolla on pirun liukasta ja luntakin on ihan riittävästi. Juujuu, pukeutumiskysymys ja sillai, mutta niin kuin sanoin, nyt on jo maaliskuu. Lumet vois vaikka sulaa. Haluun kesärenkaat autoon.

Juntit liikenteessä

Nyt on uuteen työpaikkaan ajeltu reilu kolme kuukautta ja kyllähän toi kehän liikenne välillä ottaa aivoon. Eniten ärsyttää ne kuskit, jotka käyttää puhelinta ajon aikana. Ja ne kuskit, jotka ei seuraa muuta liikennettä saati niitä nopeusrajoituksia. Ja ai piru ne kuskit ärsyttää, jotka just ennen valvontakameraa jarruttaa niin, että mennään jo reippaasti alinopeutta ja tadaa, dominoefekti on taattu. Ärsyttävää.

Flunssailu

Aaaargh, miten ärsyttävää tää flunssa on ollutkaan. Se tulee ja menee. Välillä on helpompia päiviä, välillä tukkoisempia ja sitten taas niiskuisempia. Kuumekin pääsi vierailemaan tässä taloudessa ja ärsytti, kun lääkekaapissa ne molemmat nenäsuihkeet oli päässy vanhenemaan. Siis oikeesti, miksei ne vois kestää kauemmin? Sitten taas ärsytti, kun reseptilääkkeisiin ja niihin nenäsuihkeisiin meni yli viisikymppiä. Flunssa on ärsyttävää!

Uusi kirja

Hah, joo, mun uusi kirja on todella ärsyttävä. Ostin pikaisella kirppiskierroksella pokkarin 1,5 eurolla ja luin siitä ekan luvun. Vaikutti oikeesti tosi mielenkiintoiselta ja just sellaiselta hömpältä ja helpolta, mutta arvatkaa miten ärsyttävää, etten ole edes koskenut siihen kirjaan sen ekan luvun jälkeen? No okei, sen verran koskin, että laitoin sen piiloon siivouksen yhteydessä… Hmph.

Aasiakkaat

Joo siis myös ne omat asiakkaat osaa olla aasiakkaita, mutta oikeastaan ärsyttää mun uusi lempparisivusto Aasiakas. Ai miksi? No, kun sinne ei tule koko ajan uutta luettavaa. Käyn melkein päivittäin katsomassa onko jo tullut jotain hauskaa tai myötähäpeällistä stooria vain huomatakseni, että etusivulla komeilee tuttu teksti. Sitten klikkailen satunnaista niin kauan, että eteen tulee teksti, jota en ole vielä lukenut. Ärsyttävää.

Lasku

No joo ainahan ne laskut ärsyttää, mutta nyt on pakko avautua yhdestä isommasta laskusta. Tiesin sen tulosta, mutta mulla ei ollut hajuakaan, että koska ja tuleeko se osissa vai ei. Ja tää tyyppi, joka tätä laskua mun puolesta periaatteessa hoiti, lupasi selvitellä asiaa ja palata. No, eipä palannut ja lasku tuli yhtäkkiä. Ja tottakai isona summana. Ärsyttävää. Tiedän, että tällä henkilöllä on monta rautaa tulessa, mutta… No, nyt on lasku hoidettu ja se siitä. Mutta tottakai se ärsytti.

Valittaminen

Juu, just tällainen tavallinen valittaminen, mitä mäkin nyt sitten tein. Yleensä en jaksa edes vaivautua valittamaan ääneen, ainakaan hirveästi. Mutta sehän on fakta, että negatiivisuus tarttuu ja se on oikeasti aika tappavaa henkisesti. Vali siellä, vali täällä ja vali tuolla. Joskus vaan tekisi mieli työntää pää hiekkaan ja olla hiljaisuudessa.

Sitä paitsi mua ärsyttää, että en ole yhtään tsempannut blogin kanssa. Nyt lupaan, että järjestän tälle harrastukselle kalenterista aikaa, koska tämä harrastus on, paitsi ainoa, myös ihana ja rentouttava harrastus!

Nyt en kysykään mikä sua ärsyttää. Kysyn vastineeksi mikä on tänään ollut ihanaa?

2 Comments

  1. Huh, tuttuja ärsytyksenaiheita, etenkin tuo flunssailu ja isot, yllättävät laskut.. Mutta tänään on ehdottomasti ollut ihanaa kaakao sekä se, että pääsin viikon sairausloman jälkeen töihin 🙂

    • Taru Reply

      Mukava, kun töihin on kiva palata 🙂 Mua ilahdutti tänään vaniljajäätelö ja sun kommentti 🙂

Leave A Reply

Navigate