Aika on varattu

Nyt meni hermot hiuksiin. Mun hiukset tietää sen näköjään itekin, että ne on liian pitkät eikä jaksa enää tehdä työtään. Latvat on ihan kamalassa kunnossa, vaikka niitä juuri ehdin kehumaan ystävälleni. Ja koska kuitenkin olin päättänyt kesäksi näitä lyhentää, miksen siis tekisi sitä nyt, kevään kynnyksellä.

Työpaikan vieressä onkin useampi kampaamo, mutta lyhyen googlettelun jälkeen tajusin, että yks meidän vakkariasiakas omistaa yläkerrassa olevan kampaamon. Diggaan tämän naisen tyylistä ja rennosta asenteesta, joten vaikka ikäero onkin iso, näin tyypissä jotain omaa. Ehkä itse olen sellainen joskus tulevaisuudessa? No, varasin ajan hänen tuolilleen ja mielestäni hinta-arvio oli varsin kohtuullinen seutuun nähden.

Eli nyt odotellaan palkkapäivää, jotta pääsen sanomaan surkeille latvoilleni heipat. Eikä haave long bobista ole kadonnut. Väriä en aio muuttaa, sillä olen oikeastaan ihan tyytyväinen tähän. Ja kun hiuksista lähtee mittaa, ehkä tumma tyvikasvu ei enää häiritse niin paljon, vaan oikeasti kuuluu tyyliin.

kuvat tästä kollaasista

Moni näistä kuvista löytyykin mun Pinterest-boardista. Tosi samanlaisia kuvia, eli mulla tosiaan on kunnon visio näistä. Kunhan vaan itekin sais tehtyä tollasen vähän laineikkaan muotoilun. Mulla on niin pirun sileet ja painavat hiukset, ettei ne ikinä pysy muodossaan.

Mutta jee! Nyt yritän vielä nauttia pitkistä hiuksista sen minkä pystyn. Pidän auki, teen kampauksia, joita tuleviin hiuksiin on hankala tai mahdoton tehdä ja sidon hiukset leuan alle parraksi!

Leave A Reply

Navigate