Arkimeikkini

 

Selviän arkimeikkauksesta hyvin vähäisillä tarvikkeilla, meikeillä ja minuuteilla. Haluan esitellä teille suosikkini!

setti2

bare

ilmanmeikkiä

Kulmat

Kulmia en ole ikinä sen koommin meikannutkaan. Kun aloin käyttämään enemmän laseja, huomio kiinnittyi enemmän kulmiin. Ja nyt, kun silmälasit ovat koko ajan nenällä, kulmatkin tarvitsevat vähän jotain. Ongelmani on aina ollut epäsymmetriset kulmat ja kulmani ovat liian lyhyet (voisinko ehkä kiittää 13-vuotiasta itseäni, kun nypin liikaa?). Kulmakarvojen väriin olen kuitenkin tyytyväinen, koska ilman meikkiäkin kulmakarvani ovat tarpeeksi tummat.

kulmat

kulmat

Kulmat saavat arkimeikillä hieman väriä ja värittömän geelin, jotta pitkät karvat eivät sojottaisi mihin sattuu.

Ripset

Mulla oli todella pitkä ja karu matka huonojen ripsareiden kanssa. Johonkin Maybellinen ripsariin jämähdin pariksi vuodeksi joskus kahdenkympin tienoilla, mutta ei sekään täydellinen ollut. Olin kokeillut varmaan kaikkia marketissa myytäviä ripsivärejä, kunnes mietin ripsiäni ääneen äitini kanssa ja hän kertoi mitä ripsaria hän käyttää.

ripset

Marssin melkein samalta istumalta ostamaan Lancômen ripsarin ja sillä tiellä olen edelleen. Laivalta ostan itselleni aina Lancômen ripsarin ja yleensä mulla onkin yksi avaamaton ripsari odottelemassa.

Aloitin Lancômen matkan Définicilsillä ja se onkin varmaan ripsiväreistä paras. Hypnôsekin on loistava ja Doll Eyes todellakin antaa volyymiä!

ripsari

makeupimg_0821

Ripsiä saatan täydentää bareMineralsin Midnight-sävyisellä silmänrajauskynällä, mutta ihan vain ripsien tyvessä.

Arkimeikissäni en oikein enää käytä luomivärejä tai jos käytän, niin todella neutraaleja värejä.

Meikkipohja

BareMineralsiin tutustuin oikeastaan paremmin Yhdysvalloissa. Olin kuullut ja lueskellut siitä jotain juttua jo Suomessa, mutta hinnan takia en ikinä kokeillut bareMineralsin tuotteita. Muistan vielä tarkalleen sen ensi hetken, kun ihana virginialainen esikoistaan odottava teki minulle meikkipohjan bareMineralsin tuotteilla. Ostin silloin bareMineralsin Get started kitin ja hintaa taisi olla puolet Suomen hinnasta.

makeupimg_0856

setti

Prime Time on ehdottomasti paras kokeilemani meikinpohjustusvoide ja luonnollisesti sopii tuoteperheen kanssa täydellisesti. Ennen käytin Goshin primeria ja sekin oli aivan loistava, joten jos jostain kumman syystä luovun bareMineralsista, tervetuloa Goshin primer takaisin.

Myöhemmin tutustuin bareMineralsin peitevoiteeseen, jota käytän lähinnä pikkuvirheisiin, esimerkiksi satunnaisiin näppyihin ja niistämisen takia punaiseen nenään. Minulle myytiin pikkunappi sillä varauksella, että se kestäisi vuoden, mutta minun käytössäni ensimmäinen nappi kului puolessa vuodessa.

makeupimg_0861

makeupimg_0826

makeupimg_0865

makeupimg_0830

Starter kitiin kuului myös poskipuna ja sen levittämiseen tarkoitettu sivellin. Uskomatonta, mutta mulla on edelleen se eka nappi käytössä. En siis käytä poskipunaa säännöllisesti ja sen takia poskipunaa on jäljellä vielä kolmenkin vuoden jälkeen.

makeupimg_0858

makeupimg_0863

Huulet

Huulirasvaa, kiitos!

huulirasva

No juu, kyllähän sitä huulipunaakin tulee käytettyä! Töihin lähtiessä vedän huuliin paksun kerroksen jotain Blistexiä ja töissä mua odottaa pari huulipunakynää, joilla saan vähän väriä kasvoille. Tavalliseen arkimeikkiin sopii neutraalit punaiset, sellainen oranssin sävyinen ja vähän punaisempi.

makeupimg_0843

Ja hei loppuun hauska juttu! Kun edellisellä reissulla astuin uudestaan siihen bareMineralseja myyvään BareEscentuals-myymälään, niin kukas muukaan siellä odottikaan minua kuin se sama ihana virginilainen myyjä! Huippuna tietysti se, että hän oli taas raskaana! <3 (Esikoinen oli muuten tyttö!) Tottakai hänkin muisti minut ja vaihdettiin kuulumiset ja tietysti tavara vaihtoi omistajaa. Jälkeenpäin harmittaa, etten kutsunut häntä esimerkiksi lounaalle kanssamme. Brittany, olet jäänyt mieleeni ja olet ehdottomasti paras kosmetiikkamyyjä!

Jakaako kukaan kanssani samoja lemppareita? Entä mitä muita lemppareita teillä on?

Leave A Reply

Navigate