Asiaa kulmista

kulmat (10)

Olin ehkä viidentoista, kun parhaan ystäväni kaveri ehdotti kaikkien kulmakarvojen nyppimistä, koska kulmien piirtäminen oli kuulemma tosi helppoa. Onneksi en suostunut, mutta myönnettävä on, että kyllä hetken aikaa mietin olisiko niin tehtävä. Kulmakarvani olivat nimittäin kamalat tyngät. Olin tehnyt sen virheen aiemmin, että olin leikannut kulmiani liikaa. Jep, leikannut saksilla.

Nykyään kulmillani ei oikein ole sellaista nättiä linnun siipimäistä muotoa. Väriä onneksi on, mutta tuuheutta ei. Olen yrittänyt kaikenlaisia kikkoja kulmieni kanssa, mutta koska kulmat ovat epäsymmetriset, liian tyngät ja alkavat eri kohdista, en saa tavallisimmilla kikoilla kulmistani nättejä.

Halusin oppia tekemään kulmistani hieman tuuheammat ja ”lennokkaammat”, joten tilasin Sokoksen 3+1 -päiviltä We Care Iconin kulmaväripaletin, johon olen ollut todella tyytyväinen. Ehkä ensi kerralla kokeilen vahamaisempaa tavaraa!

kulmat (9)

kulmat (2)

kulmat (8)

Katson tuttavallisimmalla kynätekniikalla, mistä kulmieni pitäisi alkaa ja merkkaan sen kulmakynällä molemmin puolin. Siitä alkaa kulmien tuuheuttaminen ja kynällä myös vedän kulmaa pidemmäksi toisesta päästä.

kulmat (3)

kulmat (6)

Pieleenhän se menee aina välillä, mutta onneksi vanupuikolla saa tehtyä muutamat korjausliikkeet.

kulmat (5)

Välillä tuntuu, ettei kulmien meikkaamisesta tule mitään, mutta aika hyvin tämäkin homma on jo rutinoitunut. Uusien silmälasien myötä olen tajunnut kulmakarvojen merkityksen; nekin oikeastaan kehystävät kasvoja, samoin kuin silmälasien kehykset. Olen monesti myös tyytyväinen päivittäiseen meikkiini, vaikken olisikaan vielä ripsaria ehtinyt suhaisemaan. Töihin lähtiessä lisään ripsarin kuitenkin.

kulmat (7)

Mitä kulmameikkejä te suosittelette?

Leave A Reply

Navigate