Askel painaa, Ecco ei

Sorisorisori. Tääl on ollu yks hullu muija (muka) ihan liian kiireisenä bloggaamiselle.

Mitä tänne sit kuuluu? Tällä hetkellä ihan hyvää! Paljon on ollut töitä, lisäks oon nähny kavereita, käynyt kokeilemassa kenkiä, tehnyt lomaostoksia, yrittänyt edelleen metsästää täydellisiä kävelykenkiä, käynyt isän luona, kokeillut vähän lisää kenkiä, juonut vähän skumppaa ja nukkunut. Ollaan tilattu dollareita, käyty lentokentällä, pesty hitosti pyykkiä ja ihmetelty, mihin tää aika menee.

Nyt on se hetki vuodesta, että päivät alkaa taas lyhenee. Juhannus oli ja meni. Mitä tehtiin? Töitä. Eilen käytiin kävelyllä ja ihmeteltiin Tsernobyl-piharatamoita ja syötiin jäätelöä.

jussivko

Mä oon miettinyt tätä mun kenkäongelmaa. Mulla on siis töissä nykyään lenkkarit, jotka ei oikein hengitä ja oon jo parin tunnin päästä ihan valmis upottaa jalat johki jääkylmään veteen. Haluaisin siis viedä nämä mun vanhat Eccot töihin, joilla alunperinkin aloitin ruokakaupassa hommat. Noi on vaan niin mukavat jalassa eikä ees hiosta.

Haluaisin siis ostaa uudet samantyyppiset kävelykengät, citylenkkarit, sirot tennarit, lähinnä lomaa ajatellen. Näen haaveissani semmoset nätit, söpskät ja jotkut kivan väriset tennarit, jotka ei tunnu miltään jalassa ja jotka hengittää. Mulla on tietysti omat haasteeni; kengällä pitää olla korkoa, jotta viallinen selkä jaksaa kävellä pitkiäkin matkoja (en siis voi harkitakaan Converseja tai Vanseja) ja mun jalat on hieman erikokoiset, joten tottakai sen saman koon pitää olla yhtä mukava molemmille jaloille.

Mutta kun en kertakaikkiaan löydä semmosia hyviä. Oon kierrelly vaikka missä ja varmaan kokeillut ne kolmetsadatkahdeksatkymmenet… seitsemät vai kahdeksat. Ja en edelleenkään ole ostanut uusia. Osa kengistä on semmosia, että no joo, mutku. Aina on joku mutta!

Menetän varmaan kohta uskon tähän hommaan ja päätän ostaa nykyisille Eccoille uudet jotkut kivan pirtsakan väriset nauhat ja sit vaan kärsin töissä liian kuumilla lenkkareilla. Ni.

Leave A Reply

Navigate