BB-voide, jota kännykän kamera kaunisti

Olin jokunen aika sitten hakenut Emotionista jotain kätevää BB-voidetta, jonka voin ottaa mukaan reissuun. Kokeilin sitä jo kerran vai kaksi ja vedin meikin voiteen päälle, koska voide vaikutti kamalan tummalta mun vaalealle iholle.

Eilen kokeilin voidetta taas. Levitin sen suihkun raikkaalle iholle ja hyi, se oli kamalan tumma. Otin sitten sutiin vaaleinta irtopuuteria, mitä mulla on ja sudin sitä paljon. Silti peiliin katsoessani näytin omasta mielestäni liian tummalta. En edes hyvin ruskettuneelta, vaan pelkästään liian tummalta. Huonosti meikatulta.

Otinpa sitten kännykän ja nappasin kuvan. Etupuolen kamerassa on sellainen ”beauty”-ominaisuus, joka tekee ihosta heleän ja no, nimensä mukaisesti kauniin. Kuva näytti siltä, että ihon väri on tasainen ja ilman meikkiä olen ihan siedettävän näköinen. Joten käänsin kameran toiselle puolelle ja yritin napata kuvan paremmalla kameran puolikkaalla. Ha, eipä ollut kuva enää niin kaunis!

bb

Oikean puolimmainen kuva kertoo sen, että kännykän kamera on oikeasti hyvä (no, paljon parempi kamera siinä on kuin mitä eka digikamerani oli). Sen verran hyvä kamera on, että kertoo myös sen, että kasvot ovat tummemmat kuin dekoltee. Ja että väri ei ehkä ole ihan tasainen. Ja että BB-voide taitaa kuitenkin olla hieman tumma, koska kyseisessä kuvassa voiteen päällä on tosiaan iso kasa vaaleaa irtopuuteria. Haluan nimenomaan reissua varten BB-voiteen, jonka päälle ei tarvitse kaataa puuteripilveä.

Ja koska eilen tuo liian tumma iho ärsytti, mutta en jaksanut sen kummemmin vapaapäivän takia alkaa meikkaamaan, heitin kauppareissua varten hieman tummemman huulimeikin.

huulet

Emotionista kotiin lähti Garnierin BB-voide, mutta taidanpa jatkaa BB-voiteen uraa Acon tuotteilla. Garnierille yritän etsiä uutta kotia, koska tuotteen heittäminen roskiin tuntuu typerältä.

2 Comments

  1. Mä oon kanssa yrittänyt löytää sopivan sävyistä BB-voidetta, mutta kaikki on vaan liian tummia, vaikka ostais vaaleimman sävyn… Ärsyttävää, kun varsinkin kesäksi ois halunnut jonkin kevyemmän voiteen meikkivoiteen tilalle, mutta eipä voi mitään.

Leave A Reply

Navigate