Blogihaaste: 33 kysymystä ja vastausta

Blogeissa on pyörinyt taas uusi haaste kysymysten ja vastausten muodossa. Näihin on mukava vastata ja tämä on helppo tapa saada edes jotain ulos blogista. Miten onkaan ollut niin vaikeaa palata tämän harrastuksen pariin loman jälkeen…? Luonnoksissa tosin vilkuttelee blogini ensimmäinen arvonta, stay tuned!

Avioliittoja: Yksi ja näiden vuosien perusteella ainoa. En voisi kuvitella parempaa liittoa enkä parempaa aviomiestä. Me ollaan niin ihania yhdessä 🙂 Tällä viikolla muuten vietetään silkkihäitä, ohops.

Kihloissa: Kerran. Oltiin hirmu nuoria ja kihlasormukset taidettiin hankkia vasta reilu kuukausi kihlautumisesta. Vasta tämän jälkeen äitini suostui järkkäämään meille kihlajaiset 😀

Lapsia: Nolla ja siihen se taitaa jäädä. Tästä ei sen enempää.

Lemmikkejä tällä hetkellä: Nolla. On meillä kissa ja toinenkin ollut, mutta allergian takia kissat saivat uudet kodit. Hirmuinen lemmikkikuume tosin on, Pete haaveilee koirasta, joka ei allergisoi ja mä haaveilen rottajengistä.

Leikkauksia: Joskus lapsena multa leikattiin kitarisat. Vai nielurisat. En muista.

Tatuointeja: Kolme. Yksi olkapäässä, yksi selässä ja yksi nilkassa. Olkapään tassu on rakkain, noi pari muuta unohtuu välillä 🙂 Nilkan tatuoinnin muistan yleensä, kun ajelen säärikarvat ja selän tatuointia haluaisin fiksata, koska se on vinossa. Tästä kiitän skolioosia.

Lävistyksiä: Ainoastaan korvan lehdissä.

Muuttoja: Hmm. Onhan niitä. Laskujen mukaan kahdeksan. Ekat muutot tosin on tehty mun ollessa pikku-Taru ja lapsuudenkodiksi miellän kerrostalokolmion, jossa asuin läpi peruskoulun. Viimeinen muutto oli kolme ja puoli vuotta sitten eikä tulevaa muuttoa suunnitella.

Ampunut aseella: Kyllä. Ilmakiväärillä mökillä, tosin se ase on nyt jonkun muun käytössä. Viimeksi ammuin kaksi vuotta sitten Las Vegasissa kolmella eri aseella. Viime reissulla piti toteuttaa sama haave, mutta se jäi tekemättä.

Ottanut lopputilin: Voi kyllä. Pahin lopputili olikin semmoinen tapaus, etten ollut edes irtisanomisaikaa töissä, koska esimiehen mukaan työ on tärkeämpi kuin perhe ja koska mulla oli eri arvot, he eivät halunneet minua enää töihin. Ahaa? Arvostus tätä firmaa kohtaan on sitä luokkaa, että kadun koko työsuhdetta. Muut irtisanomiset ovat olleet onneksi helpompia, vaikka ainahan se on ollut hankalaa ilmoittaa esimiehelle, että sori nyt tuli lähtö.

Ollut saaressa: Juu. Nyt tulee ainakin mieleen Ellis Island, johon haluan joskus palata. Mökillä on myös semmoinen pikkusaari, johon voisi joskus rakentaa linnan.

Autosi: Mukava citymaasturi, joka itseasiassa pitäisi katsastaa ihan kohta. Miksi mä jätän sen aina viime tinkaan? Yhdysvalloissa oli niin mukava vuokra-auto, että autokuumetta olen potenut siitä lähtien. Oikeasti ei edes tarvittais uutta autoa, mutta…

Ollut lentokoneessa: Useasti. Ekaa kertaa en edes muista, mutta lensin ilmeisesti mummin kanssa Kajaaniin. Jos olisi enemmän rahaa ja aikaa matkustella, matkustaisin lentokoneella enemmän. Viime lentoni oli Pariisista takaisin Suomeen.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Jep, sekä hyvässä että pahassa.

Ollut rakastunut: Voi kyllä.

Ollut ambulanssissa: Etupenkillä joo, Peten maatessa takana. Tilanne ei ollut kriittinen ja lanssimiesten suosituksesta menin eteen istumaan.

Luistellut: Useasti. Rakastin lapsena ja nuorena luistelua, mutta se stoppasi kuin seinään saadessani korsetin skolioosia varten. Sen jälkeen en olekaan luistellut.

Surffannut: En.

Ollut risteilyllä: Useasti. Tallinnaan ja Tukholmaan. Kerran jopa Vaasasta Ruotsin puolelle. Hääpäivää lähdetään viettämään Tukholman risteilylle, siitä on tullut jo tapa.

Ajanut moottoripyörällä: En, mutta olen ollut kerran isäni kyydissä, oli aika siistiä. Mulla ei ole korttia, mutta jos tulee joku keski-iän kriisi ja haaveilen moottoripyörästä, niin miksei sitä hankkis!

Ratsastanut hevosella: Ponilla kyllä, en varmaan hevosella.

Lähes kuollut: Hmm. En kai. Välillä sitä tosin toivoo, jos on oikein paha migreeni.

Ollut sairaalassa: Jep. Silloin skidinä, kun leikattiin ne kitarisat vai nielurisat ja teininä, kun sain korsetin. Sitä varten olin sairaalassa nelisen päivää, vähän niinkuin harjoiteltiin korsetin kanssa elämistä, fiksattiin korsettia ja kävin koko ajan röntgenissä.

Suosikkihedelmä: Nyt olen syönyt aika paljon luumuja. Talvisin syön aika paljon mandariineja! Banaani on helppo välipala ja siitä saa fiksattua melkein mitä vain, mutta taidan ostaa sitä vain sen helppouden takia.

Aamu vai ilta: Olen enemmän iltaihminen. Tykkään illoista ja jos aamulla ei ole aikaista herätystä, nukkumaan ei tekisi mieli mennä ollenkaan 🙂

Lempiväri: Vaihtelee, mutta tykkään vahvoista ja luonnon läheisistä väreistä. Syksyn värit ovat mahtavia!

Viimeisin puhelu: Eilen Petelle, kun lähdin töistä.

Viimeisin viesti: Eilen illalla viestiteltiin Miran kanssa. Sovittiin lounastreffit perjantaille.

Nähnyt jonkun kuolevan: En. Paitsi leffoissa, mutta musta tuntuu, että se ei ole ollut oikea kuolema 😀

Kahvi vai tee: Kahvi! Teestä innostuin joskus parisen vuotta sitten, mutta se vähän jäi… Teetä tosin juon aina silloin tällöin, mutta jos pitää valita, niin ehdottomasti kahvi.

Paras piirakka: Makea on melko varmasti mustikka ja sen kanssa vähän vaniljakastiketta tai vaniljajäätelöä. Suolaisessa piirakassa saa olla tomaattia, proteiinina menee melkein kaikki.

Kissa vai koira: Ehdottomasti kissa, olen niin kissaihminen! Eipä tosin koirissakaan mitään vikaa ole, mutta kissat on olleet aina mun juttu.

Paras vuodenaika: Syksy. Ihan sen takia, että ei ole liian kuuma eikä liian kylmä. Saa pukeutua kunnolla, mutta ei tarvitse vielä miettiä kerrospukeutumista. Lisäksi syksyinen luonto on aivan ihana. Sade tosin vähän antaa miinusta syksylle…

Ja hei, mitkä on teidän 33 vastausta? Laita kommenttiboksiin linkki omiin vastauksiisi!

2 Comments

    • Taru Reply

      Tällaiset on aina kivoja! Eikä pelkästään se, että näitä on kiva kirjoittaa, mutta myös lukea muiden juttuja 🙂

Leave A Reply

Navigate