Cameleo Blond Extreme

hiukset ennen

Sunnuntaina päätin testata uutta tuttavuutta, nimittäin vaalennusvoidetta hiuksille, jonka bongasin yks päivä kassalla. Ihmiset tuo välillä kassahihnalle semmosia juttuja, joiden olemassa olosta en tiennytkään. Se on ihan hauskaa, mutta välillä tulee tyhmä olo, jos vahigossa sanoo ääneen tyyliin ”ai meil on tämmöinen myynnissä”. Olen ostanut aiemmin Cameleon hiusvärishampoon, joka ei ehkä niin vakuuttanut ja viimeksi vaalensin tyveä Biozellillä, josta en tehnytkään tuotearviointia blogin puolelle, mutta nyt päätin tästä tehdä pienen koosteen!

Cameleo Blond Extreme

Kyseessä on siis Cameleon Blond Extreme, hiusten vaalennusvoide. Hintaa tällä on nelisen euroa ja Biozellin tavoin paketissa on jauhe, joka sekoitetaan tasaiseksi mössöksi nesteen kanssa. Väriaine näytti aika epäilyttävältä ja kun sitä hiuksiin aloin sörkkimään sudin kanssa (oli muuten haastavaa värjätä tyvikasvua ilman kampaa, jonka olin tiputtanut aiemmin pesukoneen taakse), pelkäsin jo saavani siniset, vihreät tai kusenkeltaiset hiukset. Ensiminuutit päässä hieman kutitti ja sainkin ensimmäistä kertaa ikinä jonkun reaktion tästä aineesta niskaan, mutta just siihen kohtaan ei kutittanut. Ja se alkuperäinenkin kutina tosiaan loppui ihan parissa minuutissa. Vaikutusaika tällä oli 20-30 minuuttia, mutta intensiivisemmän värin ja tummemman hiuspohjan omaava voi tätä pitää päässään myös 45 minuuttia. Koska pelkäsin pellehiuksia, annoin värin vaikuttaa ehkä 25 minuuttia.

Cameleo Blond Extreme vaikutusaika

Vaikutusajan alun käytin kylppärin siivoamiseen. Lavuaari oli täynnä sinistä jauhetta. Tämä aine on siis hieman sotkevaa sorttia. Laitoin paidan pesuun ja pölisyttelin paidasta irtopuuterin lavuaariin, siitä lähti aika paljon staffia. Halpa keinokuituinen suti oli helppo putsata sinisestä aineesta, mutta vaatisi vielä toisen putsauksen.

Väriaine oli yllättävän helppo huuhdella pois. Pelkäsin, että tästä tulee semmoinen jauhemainen fiilis; että tuntuu kuin päänahassa olis jotain jauhoa, joka ei vaan huuhdoudu pois. Pakkauksen mukana tuli hoitoaine, jota en meinannut ensin edes käyttää, koska hiukset ei jääneet yhtään koppuroiksi. Mutta mietin, että tilanne voi kuivana olla toinen ja heitin hoitoaineen päähän hetkeksi.

Cameleo Blond Extreme jälkeen

Yllätyin positiivisesti lopputuloksesta. En saanut vihreitä, sinisiä tai kusenkeltaisia hiuksia. Sain vaalean tyvikasvun ja kyllä, keltainenhan se on loistelamppujen alla, mutta ei semmoinen ällö.

Päätin, että en aio nyt kestovärjätä näitä ollenkaan ennen kesää. Käytän vain vaalennusvoidetta. Kesäksi sitten ajattelin lyhentää mallia ja yritän olla vaalentamatta hiuksia, josko vaikka yrittäis kasvattaa oman värin tuolta jostain maantienharmaan alta.

Cameleo Blond Extreme voisi olla se toinen vaalennusaine, jota käytän kesään asti, tuon Biozellin rinnalla. Tämä oli ehkä hieman hankalampi levittää (ainakin ilman kampaa), siitä pieni miinus. Töhnä oli kuitenkin helppo sekoittaa, siitä taas plussaa. Cameleo Blond Extreme väriaine hiuksissa haisee ehkä hieman kissan pissalle, siitä pikkuinen miinus. Plussaa taas tietysti tuosta edullisesta hinnasta. Joten mikä voisi olla sitten arvosana? Astekoilla ykkösestä vitoseen ehkä nelonen. Eli kyllä, suosittelen. Vinkkinä; älä heitä kampaa pesukoneen taakse.

Leave A Reply

Navigate