Cameleo hiusvärishampoo

Jo jokin aika sitten hankin testattavaksi pikkupussillisen Cameleon hiusvärishampoota. Tämä oli ihan uusi löytö ja ainakin isoimmista Prismoista tätä löytyy, ystäväni Google kertoi myös, että joistain halpahalleista tätä löytyy, esim. Kärkkäiseltä. Maksoin tästä muistaakseni parisen euroa, ellen allekin ja tästähän riittää yhteen käyttökertaan (pitkille hiuksille tarvii kaksi). Tässä oli vain joku, jonka takia en tätä uskaltanut kokeilla aiemmin. Google kertoi myös, että tästä oli hyvin erilaisia kirjoituksia; toiset tykkää ja toiset vihaa.

Tarkoitukseni oli saada tummempaa tyvikasvua muun hiuksen väriseksi eli vaaleammaksi. Mullahan on tällainen kiva maantienharmaa tyvikasvu, joka tosin hyvin sulautuu muuhun tukkaan. Mutta koska pidän hiuksia paljon kiinni, ajattelin josko muutaman pesun kestävä hiusvärishampoo auttaisi ainakin hetkeksi.

hiukset3

Hieroin suurimman osasta tummasta (!?) shampoosta päänahkaani ja yritin saada shampoota vaahdottumaan. Tuntui, että se vaahto oli hirmu hankala saada aikaan. Sen lisäksi, että tämä shampoo piti käyttää pestyihin ja märkiin hiuksiin, sen piti antaa vaikuttaa 20-30 minuuttia, 45 minuuttia olisi luvannut paremman lopputuloksen. En jaksanut edes puolta tuntia jatkuvasti pyyhkiä otsalta ja kaulalta valuvaa shampoota, joten huuhtelin shampoon pois hiuksista ennen puolta tuntia. Hyvä puoli tässä oli se, ettei shampoo kutittanut tai kirvellyt, niin kuin jostain luin.

hiukset

hiukset2

Pituudessa eroa ei juuri huomaa (arvaa kumpi kuva on otettu ennen värjäystä), mutta tyvikasvussa jonkin verran. Voi tietysti olla, että ihan vaan pesukin raikasti väriä, koska käytän värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota. Edellisestä hiustenpesusta oli ehkä kolme päivää, joten kai se tyvi voi jo siinä ajassa vähän… harmaantua?

No, eniveis. Huuhtelun aikana huomasin, että shampoossa oli paljon öljyä, koska huuhteluvesi oli öljyistä ja sitä vain tuli ja tuli, mutta lopulta hiukset kuitenkin tuntuivat jääneen koppuraisiksi, kuiviksi. Pyyhkeeseen kuivaus tuntui vähän inhottavalta, mutta kuivauksen jälkeen hiukset tuntuvat puhtailta (no aijaa) ja raikkailta, eikä yhtään kuivilta. Voi olla, että olen sekoamassa, mutta tämä tuhkainen vehnä näyttää ihan kivalta.

hiuksetIMG_3094

Oli Cameleonin hiusvärishampoolla jotain tekemistä asian kanssa tai ei, puhtaus ja tuoksu on sellainen, että enköhän jatkossakin hemmottele hiuksiani tällä seoksella. Miinusta pitkästä vaikutusajasta ja tuotteen koostumuksesta, joten pitää kai hommata ensi kerraksi joku ihana seksikäs suihkumyssy. Plussaa edullisuudesta ja shampoon jättämästä fiiliksestä.

2 Comments

    • Taru Reply

      Moikka Outi! En ole tarvinnut tämän jälkeen hoitoainetta, sen verran hyvä fiilis tästä tuotteesta jää hiuksiin. Tosin, ehkä näillä sähköisillä talvikeleillä se hoitoaine ei olisi pahitteeksi 🙂

Leave A Reply

Navigate