Clap clap

Tiedättekös sen tuoksun sateen jälkeen, kun tuoksuu jännälle? Semmoinen raikas, kesällä ehkä ruohon tuoksuinen. Tähän aikaan vuodesta tuoksu voi olla vähän ummehtunut, mutta silti samaan aikaan jotenkin raikas. Joskus voi jopa haista, mutta se voi johtua koiran kakasta. Haistele ilmaa siis jossain muualla.

kotiimg_0282

Täällä korkeudessa sade näkyy ikkunasta vähän erilaisemmalta kuin maan tasalla. Pisarat ei pompi maasta takaisin ikkunaan tai ääntä pitävään ikkunalautaan, vaan pisara ropsahtaa suoraan taivaalta ikkunaan tai vähemmän ääntä pitävään ikkunalautaan (asia johon tietää satsata, jos rakentaa joskus oman talon).

Sateeseen liittyy täällä kerrostalossa sellainen hassu juttu kuin ötökät. En tiedä kuvittelenko vain, mutta ihan ku noi ötökät löytäis sateella jonkun salaisen reiän noiden ikkunoiden väliin. Siellä noi kärpäset sitten hengailee sateen ajan ja mä leikin paparazzia kuvailemalla Marty McFlyta. Sitten kun sade loppuu, niin ne on ehkä sen verran tyhmiä kärpäsiä, ettei ne enää löydä sitä salaista reikää ja sit ne kuolee tonne ikkunan väliin. ”Rakas, voidaanko palkata ikkunanpesijä kevääks…?”
kotiimg_0293

Noi kärpäset on hauskoja. Väliin fakta: Mulla on tosi pitkät käsikarvat. Mua kutittaa kärpäset käsivarsilla tosi herkästi, mutta tosin ne ei taida ees kovinkaan viihtyä mun viidakkokarvoissa, koska harvemmin kärpäset laskeutuu keskelle korkeimpia karvoja, vaan vähäkarvattomammalle kohdalle.

kotiimg_0273

Vanhassa kodissa tykkäsin kesäisin maata keskellä pihaa viltin päällä ja olla kameran kanssa valmiina kuvaamaan jotain typerää ampparia tai ällöttävää hämähäkkiä. Nyt mulla ei oo sellasta viihdykettä (koska en kehtaa mennä taloyhtiön yhteiselle pihalle makaamaan kameran kanssa, naapurit luulee mua vielä työttömäks!), joten oon ottanut noi ikkunoiden väliin jäävät ötökät mun kohteiksi.

kotiimg_0289

Tiedättekös miten kärpänen pääsee hernesoppaan? Lentämällä.

kotiimg_0271

Entä tiiättekö mitkä oli kärpäsen viimeiset sanat? ”Taidan olla lätkässä.”

kotiimg_0281

Ja kattokaas tätä mun Marty McFlyta ku se taputtaa mulle! 🙂 *clap clap*

Ja tosiaan välillä ne typerät ötökät ei löydä pakoreittiä sieltä sateensuojasta pois ja kuolee…

kotiimg_0285

Mut hei, that’s life!

Mutta ei, tästä ei saa ymmärtää ettenkö löytäis kerrostalossa kuvattavaa omaan ”luonto”-kansioon. Se on vain laitettava saappaat jalkaan ja lähdettävä ulos. Vielä ku löytäis saappaat…

Kuvaileeko joku muukin kärpäsiä? 🙂

Leave A Reply

Navigate