Coruu

Voitin Lauran blogissa itselleni kauniit ja kevyet Coruu-korvakorut ja sain kaunokaiset tällä viikolla. Oikeastaan tutustuin Coruun jo viime kesänä, kun bongasin asiakkaalla kauniit korvakorut ja hän kertoi korujen olevan suomalaisen Coruun ja kehui korujen painavan ”ei mitään”. Googletin Coruun, mutta jotenkin unohdin sen jälkeen koko homman.

Mä käytin ennen todella paljon isoja ja näyttäviäkin korviksia, mutta kun sain silmälasit kokoaikaiseen käyttöön, korviksien käyttö väheni huomattavasti. Ajattelin, että silmälaseissa on tarpeeksi korua kasvoja kehystämään. Kun testailin näitä uutuuksia lasien kanssa, en mielestäni näyttänyt liian ”täydeltä”.

 

Korut ovat paitsi näyttävät, myös todella miellyttävät käyttää, koska painoa näillä ei juuri ole. Nämä kutittelevat ihoa mukavasti heiluessaan ja se on ainoa merkki, että korvista roikkuu joku koru. Muuten näiden olemassa oloa ei huomaa, paitsi sitten kun joku näitä kehuu!

Coruulta löytyy paljon muutakin ihanaa, mutta tämä mun pari, Dreamcatcher, on ostettavissa tästä ja nämä ei todellakaan ole hinnalla pilattu! Sivuilta löytyy paljon muutakin ihanaa ja taidan laittaa omalle toivelistalle ainakin Via-korvakorut.

En saa tästä postauksesta tuloja, joten linkkiä klikkaamalla et tue minua, vaan Coruu-yritystä.

Nämä kuvat on muuten otettu uudella kännykällä. Olin hukannut johonkin kamerani muistikortin ja tökkäsin kameraan 2G:n muistikortin, jolla olisin saanut 64 kuvaa. Öhm. Päätin siis kuvata kännykällä. Ja tottakai, kun kuvat olin siirtänyt kännykältä koneelle, huomasin 16G:n muistikortin tuossa työpöydän kulmalla, kaiken rojun alla. Vois olla aika tehdä jotain tälle työhuoneen sekamelskalle. Ei muuta kuin hiukset epämääräiselle nutturalle, Dreamcatcherit korviin ja sotkun kimppuun!

Leave A Reply

Navigate