My Day – 16.11

Piti oikein miettiä olenko ennen tehnyt my day-postausta. Jos olen, niin olen hyvin kätkenyt sen arkistoihin enkä löydä sitä. Eli olisikohan tämä nyt sitten ensimmäinen my day -postaus? Halusin valita päivän, jolloin minulla on tavallista lyhyempi työpäivä, ettei jutusta tule kamalan tylsä. Halusin myös, ettei päivässä ole mitään ”tyhjiä aukkoja”, mutta let’s face it, mä jään aina johonkin jumittamaan. Lähdetääs liikkeelle!

7:00 Pete nousi sängystä ja mä jäin vielä torkkumaan. Huen olin laittanut herättelemään puoli seitsemän maissa ja 7:45 nousin ottamaan kupin kahvia. Meidän oli tarkoitus käydä edellisenä iltana kaupassa, mutta emme sitten jaksaneet. Koska kotona ei ollut mitään ihmeellistä aamupalaa, venytin aamupalan syömistä ja mietin, että kauppareissun jälkeen syön kunnon aamupalan. Aamupalaan asti istuin koneella, selasin blogeja ja luin uutisia.

08:50 hyppäsin suihkuun ja pesin hiukset.

09:10 puin vielä himavaatteet päälle, söin pienen aamupalan ja samalla vähän pelailin kännykällä. Meikkasin ja kuivasin hiukset. Olin keskiviikkona saanut päälleni maustekurkuista nestettä, jota oli lentänyt myös laseille, joten pesin lasit. Ah, puhtaat silmälasit!

10:20 lähdin käymään kaupassa. Otin mukaan kassillisen pulloja ja niistä tuli hieman vajaa 5€. Kaupassa törmäsin kahteen työkaveriin, jotka olivat auttamassa myymälän esillepanoissa. Kummaltakin tuli kysymys ”mitä sä täällä teet” – mulla kun työpaikka olisi lähin vähän isompi kauppa. Ostokset maksoi jotakuinkin 65€.

11.00 tulin kotiin ja laitoin aamupalaa varten kananmunat kiehumaan. Purin ostokset, vaihdoin housut mukavampiin ja vihdoin 11:20 todella myöhäinen aamupala oli valmis. Tein samalla myös töihin eväät. Päätin, että pärjään yhdellä ruualla, jos kerta söin noin myöhään aamupalan.

11:35 soitin iskälle ja kerroin pikaisesti kuulumiset, joista olisin voinut kertoa jo kaksi viikkoa sitten. Tämän puhelun jälkeen jäin jumittamaan.

12:00 alan tekemään blogijuttuja.

13:15 keitin kupillisen kahvia ja jatkoin blogijuttuja.

13:45 aloin tekemään ruokaa. Tein Petelle oman satsin. Omaan ruokaan lisäsin kasviksia. Söin kahden aikaan ja pelailin samalla kännykällä.

14:30 laitoin Peten ruuan jääkaappiin, nappasin eväät kainaloon ja lähdin töihin.

14:50 törmäsin pukkarissa pomoon ja sain vähän nuhteita asiasta, joka oli tapahtunut jo muutama viikko sitten. Luulin tehneeni ihan ystävällisen teon eräälle asiakkaalle, mutta en olisi kuulemma saanut. Jaaha, selvä. Anteeksi, eipä tule tapahtumaan enää toiste.

15:05 aloitin työvuoron hakemalla rahat kassalle ja kassalla olin viitisen minuuttia myöhemmin. Nuhtelu vähän vei fiilistä, joten ekaan taukoon asti huomasin kylväväni päässäni huonoja ajatuksia. Yritin kuitenkin ponnistaa kasvoilleni hymyn ja olla kuin mitään ei olisi tapahtunut.

16:55 pidin ekan tauon. Söin banaanin ja ostin Batteryveden, koska olin näköjään jossain vaiheessa epähuomiossa vienyt juomapulloni kotiin.

18:55 pidin toisen tauon. Huuhtelin Batteryvesipullon ja tankkasin siihen kylmää vettä. Söin patongin, jonka tein evääksi. Fiilikseni oli muuttunut paremmaksi ja tarjosin työkaverille päivän päätteeksi kyydin kotiin. Juoruiltiin ja juteltiin niitä näitä tauon aikana. Loppuvuoro meni mukavasti kassalla ja asiakkaiden kanssa höpötellessä.

21:05 työvuoroni päättyy, mutta jäin vielä auttamaan työkavereita roskien viennissä ja jäimme lastauslaiturille pohtimaan tulevia virkkareita ja työyhteisöämme. Huomasin, että askeleita oli tullut jotakuinkin 13 tuhatta ja mietin miten siinä kassalla saakin otettua niin paljon askeleita!

21:15 lähdimme työkaverin kanssa ajelemaan kohti hänen kotia. Työkaveri oli todella kiitollinen kyydistä ja lupasi tuoda mulle lauantaina työvuoroon pullan. Sanoin, ettei mua saa lahjoa pullalla.

21:30 lähdin ajelemaan kotiin. Soitin Petelle, että tulossa ollaan. Soitin äidilleni ja kerroin hänellekin kuulumiset, joista olen tiennyt jo kaksi viikkoa. Yleensä äiti on ensimmäisten joukossa, joka tietää mitä mun elämään kuuluu, joten oli tavallaan outoa ”pantata” tällaista asiaa.

21:45 olin kotona, avauduin Petelle työpäivästä ja istahdin hetkeksi sohvalle pelaamaan kännykällä. Pete teki samalla ylitöitä.

22:45 kävin vaihtamassa yökkärin päälle, teimme iltapalaa ja katsoimme pari jaksoa Big Bang Theorya.

23:40 hampaiden pesun aika ja meikit naamalta pois! Kömmin sänkyyn ja katsoin vielä pari jaksoa New Girliä. Mulla on ollut viime aikoina vähän ongelmia unensaannissa, mutta eilen uni tuli ihan hyvin, vaikkakin vasta lähemmäs puolta yhtä… Good night!

2 Comments

    • Taru Reply

      Kiitos! Itekin tykkään lueskella tällaisia, en siis ymmärrä miksen ite näitä tee enemmän 😀

Leave A Reply

Navigate