Drunken Tower – K18

Kaikki on varmaan joskus pelannut Huojuvaa tornia? Peli, jossa on palikoita, niistä kootaan torni ja palikoita vedetään vuorotellen tornista, jolloin torni alkaa huojumaan? Löysin joku aikaa sitten kirppikseltä Drunken Towerin ja hintaa sillä tais olla kuusi euroa, eli ei paha. Kotiin toin sen vähän varovasti, koska en tiennyt mitä Mies tuumaisi pelistä.

Pelin nähdessään Mies kuitenkin innostui ja jo seuraavalla kerralla Miran tullessa kylään peliä piti päästä testaamaan.

Tässä versiossa palat on vähän pienempiä mitä alkuperäisessä pelissä. Ajateltiin ensin, että ne palat on varmaan tahalleen vähän hassun muotoisia ja ehkä eri painoisia, mutta palikoista löytyikin tekstiä. Eli itse torni ei olekaan humalassa (haha), vaan tosiaan peli tekee pelaajista humalaisia, kätevää 😀 Paloissa on tekstejä, kuten ”Drink one” tai ”Make a rule”. Saman tien Rule-palikasta tuli kaikkien suosikki ja se piti aina saada vedettyä tornista.

Sääntöjä tulikin jos millaisia. Pöytään ei saanut koskea kuin omalla vuorolla. Nimiä ei saanut käyttää. Lauseessa piti olla aina kirosana. Oman vuoron jälkeen piti ottaa juomasta huikkaa. Oman vuoron jälkeen piti poistaa yksi vaatekappale. Ja sellasta hauskaa.

En osaa neuvoa, mistä tätä tornia voisi ostaa, mutta helppoahan se on tehdä itse. Osta Huojuva torni tai fiksaa vanha pelisi ottamalla tussi käteen. Kirjoita niin moneen palikkaan kuin haluat ja hommaa shottilasit. Have fun!

PS. Peli voi aiheuttaa humalan. Muista juoda myös vettä.

Leave A Reply

Navigate