Eläinaiheinen viikko 42

Nyt onkin tapahtunut vaaaaikka mitä. On ollut todella eläimellinen viikko. Viime viikolla päästiin kisuttelemaan Miehen kollegan kisua ja tällä viikolla olen tehnyt tuttavuutta…

20151014_161828

20151014_162642

… kärpäsen kanssa! Taisin herättää sen jonkinlaisesta talvihorroksesta. Olin töissä tauolla ja siirtelin tavaroita, koska taukohuoneeseen ei enää meinaa mahtua istumaan. No, yhtäkkiä huomasin tämän kaverin ja se ei enää edes lentänyt. (Alemmassa kuvassa näyttää siltä, ettei sillä olis toista siipeä, mut kuvakulma oli näköjään just siiven päässä.) Nappasin sen kädelleni ja kävin esittämässä uutta lemmikkiäni esimiehelleni. Joo, oli kauheen hyvä idea, vaikutin varmaan taas ihan idiootilta 😀 Jätin kärpäsen sinne mistä löysin ja lauantaina jatkaessani siivousta löysin sen kuolleena 🙁

Tiistaina vierailin vauvamasuisen ystäväni luona ja rapsuttelin hänen suloista kollikissaa. Sanoin kissalle, että se on tervetullut meille hoitoon.

Torstaina käydessäni vanhempieni luona havahduin pihalla liikkuvaan otukseen. En ole pitkään aikaan nähnyt kaurista niin läheltä ja sain kaverista jopa videokuvaa. On se aika hieno elukka.

Tämän lisäksi nähtiin omalla pihalla isohko rusakko, ei siis citykani, vaan ihan rusakko!

Eläinaiheiseen viikkoon on mahtunut myös eläimettömiä tapahtumia, kuten vähän kirppislöytöjä, kaverin kanssa safkailu Amarillossa ja käynti katsastuskonttorilla sekä todella pikainen hammaslääkärikäynti.

Onneksi olin ajoissa hammaslääkärissä, koska ne oli aikomassa jo perua mun aikaani. Hei pliis, jos mä ajan toiselta puolelta Vantaata, niin kyllä teidän nyt pitää mun hammas korjata. Nyt on pitkä operaatio fiksattu ja seuraavan hammaslääkärikäynnin voin tehdä jo tällä puolella Vantaata.

Kirppikseltä löytyi muunmuassa kiva pikkuinen punainen lyhty. Etsin parvekkeelle jotain kivoja lyhtyjä, mutta äiti lupasi antaa mulle joitain sen omia. Mutta tätä kirppikseltä löytämääni pikkuista en voinut jättää sinne! Kotiin kun tulin, nappasin teipein laitetun hintalapun pois ja sen alta paljastui TARRAhintalappu, mikä oli kiinni siinä LASISSA. Siis. Ihan. Oikeasti. Mitä. …. Joo. Onneksi sain sen irti!

lyhty

Kun saan parvekkeelle enemmän lyhtyjä, voin fiilistellä kunnolla syksyä ja ensimmäistä omaa parveketta! Kirppikseltä löytyi vielä yksi hauska juttu, jonka Mies olisi kuitenkin mielellään vienyt mökin saunaan. Harmi, etten ostanut tätä, hintaa olisi ollut joku kolme vai neljä euroa.

20151015_123406

Ja tosiaan viikon kohokohtana käytin auton katsastuksessa ja hain Miehen töistä näinkin hienon lappusen kanssa!

20151018_152850

Viikko lähenee loppuaan ja viikko vaihdetaan 16-vuotiaan langon kanssa. Käytiin tsiikaamas kun New Yorkin lento lähti naapurikentältä. Olisinpa ollut kyydissä…

lent

Ensi viikollakin voisi olla äksöniä, mutta vähän erilaisemmissa tunnelmissa, sillä me vietetään pellavahäitä!

Leave A Reply

Navigate