Ensimmäisellä yrittämällä

Harvoin käy näin hyvä tuuri! Kun hakemalla haen jotain, en yleensä löydä mieleistä.

Mistä nyt on sitten oikein kyse? Oon haaveillut jonkin aikaa semmoisesta helposta mekosta, mielellään kuvioidusta, lyhyestä mallista ja pienet hihat ovat olleet plussaa. Olen selaillut H&M:n nettisivua, välillä pyörähtänyt liikkeessäkin, olen selaillut myös Cubuksen, Gina Tricotin ja ties minkä vaatekaupan nettisivuja.

Tiistaina lopetin vuoron aikaisin ja Peteltä tuli pyyntö, että hakisin hänet puoli neljältä töistä. Joten, lähdinpä sitten käymään kierrätyskeskuksessa, koska en jaksanut vaivautua kotiin. Kokeilin paria paitaa, housujakin, mutta ainoa mekko, jonka raahasin mukanani sovitukseen sillä ajatuksella, että ei se kumminkaan… Mutta kuinkas ollakaan, se istui päälle täydellisesti, oli hyvässä kunnossa ja viiden euron hinta vain hymyilytti! Mekon lisäksi ostin myös paidan ja loppusumma pyöristyi nättiin kymppiin.

Mekko tuli heti päälle eilisellä risteilyllä enkä malttanut edes pestä sitä, vaikka pesen aina käytettyinä ostetut vaatteet.

Tosiaan tehtiin eilen pikavisiitti Tallinnaan. Tai oikeastaan luulimme, ettei käydä ollenkaan maissa vaan seilataan vain hetki merellä. Laivalla vasta selvisikin, että ollaan Tallinnan päässä tunti. Käytiin sitten infossa kysymässä, että jos auto on autoparkissa, tarviiko sitä ajaa ulos. Ei tarvinnut. Ilmeisesti siis autoparkki on kirjaimellisesti parkki. Ei olla käyty Eckeröllä pitkään aikaan, eikä taideta jatkossa mennäkään. Laiva itsessään oli ihan kiva, mutta valitettavasti juomapuolen valikoima oli niin pieni, että jäimme kaipaamaan Tallinkin valikoimaa. Mä en nyt sitten saanutkaan kesäjuomaa, mutta sentään tyhjin käsin ei tarvinnut poistua.

Yleensä laivalta ostan myös hajuveden ja laivalla mun ensimmäisen yrityksen onni jatkui. Siis nyt en huijaa! Mentiin markettiin, bongasin Mexxin, kokeilin yhtä tuoksua ja se miellytti. Hajustelin tuoksua ehkä puoli minuuttia ja siirsin hyllystä yhden paketin ostoskoriin. En ole ikinä päässyt noin helpolla!

Laivalla ollessa huomasi, että univelkaa on kertynyt. Oltiin myöhäisen aamupalan jälkeen niin poikki, että Peten ehdotus hytin hommaamisesta kuulosti tosi hyvältä. Mentiin pimeään hyttiin ja nukuttiin siellä koko Tallinnassa olon ajan. Herättiin vasta siihen, kun tuli kuulutukset turvajutuista ja hyvän matkan toivottamisesta. Siis apua, me nukuttiin Tallinnassa laivalla. Meillä ei ollut edes ikkunallista hyttiä, joten emme edes vilkaisseet naapurimaahan. Kannella käytiin seuraavan kerran, kun Virosta näkyi vain pieni läntti horisontissa.

Nyt kysymys kuuluukin, että voisko tämä hyvä onni jatkua? Tarkoitus on ostaa työkenkiin uudet nauhat, löytyisköhän nekin yhtä helposti?

Hovikuvaajana toimi Pete.

PS. Onpas mun hiukset kasvanut.

Leave A Reply

Navigate