Eroon ihohuokosista?

Lähestyn kolmeakymppiä ja iho-ongelmani ovat olleet aikuisiän ongelmia, ei teini-iän. Teininä tottakai tuli parit finnit ja mustapäitäkin, mutta en voi sanoa kärsineeni iho-ongelmista. Aikuisiällä iholle nousi akne ja kokeilin hoitaa ongelmaani ties miten. Pahimmillaan posket oli niin arat kosketuksestakin, että meikkaaminen oli tuskaa, mutta ilman meikkiähän minä en lähtenyt töihin!

ihohuokoset

No, jotenkin selvisin tuosta aknesta, mutta kärsimys oli yhtä helvettiä. En tiedä mitä tein, mutta yhtäkkiä kaikki vain katos. Näppylöitä tulee silti silloin tällöin. Vaihdoin raskaat ja tunkkaiset meikit kevyempiin ja lopulta mineraalimeikkeihin.

Nyt kuitenkin kärsin kraatereista. Montuista. Ihohuokosista. Yäk. Haluun näistä eroon. Netissä on pilvin pimein kotikonsteja ihohuokosten selättämiseen. On myös mahdollisuus käyttää kirurgin veistä (no thanks) ja ilmeisesti jotain laserointiakin, mutta en mä nyt ehkä ihan niin pitkälle tän kanssa ole menossa. Olisi kiva kokeilla eri kotikonsteja ja nähdä mikä toimisi mulla parhaiten.

ihohuokoset2

Auttakaa mua! Onko teillä itsellänne ihohuokosia? Tai onko ollut? Miten olette päässeet eroon? Ovatko kotikonstit auttaneet?

Apua kaivataan, terveisin kyselyikäinen.

Leave A Reply

Navigate