Erottuvat matkalaukut

Moni on jo lomansa pitänyt, mutta meillä se vasta häämöttää! Enää pari viikkoa, niin se on moro!

Metta kirjoitti pakkausvinkeistä ja loistava huomio oli viimeisenä; kun matkalaukkua hommaa, älä osta mustaa. Olen täysin samaa mieltä ja nykyään äärimmäisen pettynyt siihen, että meillä on vaan noita tummia yksilöitä!

Ostimme ensimmäisen yhteisen matkalaukun, kun suuntanamme oli Kanarian saaret reilu viisi vuotta sitten. Laukku on mun suosikki, semmoinen nätti tummanharmaa. Seuraava laukku ostettiin neljä vuotta sitten Yhdysvalloista, se on sellainen ruma kangaslaukku (siinä säilötään Rock Bandin soittimia). Edellinen laukkuostos tehtiin kaksi vuotta sitten ja se on myös Yhdysvalloista. Se on miehen valitsema ja laukku on tyylikäs, se kiiltää ja tadaa, se on musta!

Kysyinkin Metalta vinkin, että mitäs sitten, kun laukku on tumma, miten saa laukulle ”tuntomerkin”. Mulla ei ole semmoisia huiveja, joita vois sitoa ihan huvin vuoksi huomiota herättämään eikä noissa laukuissa tarrat pysy. Metta ehdotti kuvan kiinnittämistä kontaktimuovilla.

Tänään kauppaostoksilla mun ostoslistalla luki kontaktimuovi. Mun piti päästä kokeilemaan heti ja koska oli vapaapäivä, ajattelin josko jo ehkä vähän aloittelisi pakkaamista (joo, olen hullu, I know).

Metta, kiitos vinkistä! =) Lopputulos on hieman ruma (hieman?), mutta eiköhän nämä laukut tunnista satojen muiden joukosta. Eiköhän nämä nyt neljä lentoa kestä?

matkalaukut1

Operoinnin aloitin miehen omimasta kiiltävästä laukusta. Oli aika hankalaa, kun laukussa on tuommoiset ojat 😀 Muutenkin vähän rikoin kuvaa ekalla yrityksellä, mutta eipä tuota huomaa kaukaa katsottuna.

matkalaukut (6)

matkalaukut2

Lopputulos oli kuitenkin aika kiva, vaikka tuo kontaktimuovi loistaa pitkälle. Olin vuonna 2012 ostanut Yhdysvalloista skräppihommia varten arkillisen jenkkiaiheisia kuvia, mutta en ole edelleenkään käyttänyt kaikkia. Mies valitsi kuviksi kuumailmapallon ja Route 66 -kyltin. Mä sitten valitsin pari herkkuaiheista kuvaa.

Mitä mieltä oot, kehtaako näiden kanssa matkustaa?

3 Comments

  1. Kiva kuulla että toimi! Mä itse olen ehkä maailman surkein kontaktimuovin kanssa (lämmöllä muistaen kaikkia koulukirjoja…:D) että ite en ainakaan ois paremmin saanu laitettua! 🙂 Ja loppujen lopuksi eihän sillä ole kauheasti väliä miltä se matkalaukku näyttää, kunhan se kuljettaa tavarat paikasta a paikkaan b (ja mielellään takaisinkin) niin että ne pysyy tallessa ja ehjinä 🙂 Ainakin omalla kohdalla oon oppinu että matkustus ei ole mikään tyylilaji 😀

    • Taru Reply

      En mäkään aikoinaan ollut kontaktimuovin suurin ystävä, mutta äiti antoi hyviä vinkkejä silloin aikoinaan 🙂 Matkustus ei tosiaan ole mikään tyylilaji. Jos olis, hävisin aina sata nolla.

  2. Ihanaa lukea, että äiti on aikoinaan antanut hyviä vinkkejä <3 Jei!

    Mutta hienot on laukut. Toivottavasti kontaktit pysyy kaikkien lentojen ajan!

Leave A Reply

Navigate