Eteinen

Sisääntulomme on muuta asuntoa varjoisampi. En tykkää asunnoista, joihin mentäessä tulee pitkä käytävä eikä käytävän päässä ole mitään. Meillä käytävä ei jatku suorana ulko-ovesta, vaan käytävä vie oikealle keittiöön ja olohuoneeseen. Haasteelliseksi käytävästä tekee ainoastaan kylppärin ovi, joka aukeaa isosti käytävälle. Kysyimme jo isännöitsijältä, voisiko oven kätisyyttä vaihtaa, mutta koska talossa on menossa takuuaika, hän ei vaihtaisi sitä. Yritetään vuoden tai kahden päästä uudestaan, miten kauan takuuaikaa onkaan.

Meitä on vastassa kotona posliininen kissa ja kuva entisestä kissastamme. Haluaisin seinälle ison peilin, joka avartaisi käytävää ja toisi vähän valoa. Ja olisi se kiva vielä vilkaista peiliin ennen kotoa lähtöä.

kotiIMG_7748

Kylppärin oven takia mietin, että ovien tila saisi jäädä suht tyhjäksi, mutta pakkohan ne kengät on johonkin potkaista jalasta. Käytävää on hankala sisustaa ja siinä täytyy pitää mielessä omat tarpeet ja koko tilan käytännöllisyys. Täytyy myös muistaa, että vierailla olisi helppo tajuta mihin kengät ja takit voi heittää.

kotiIMG_7745

Käytävän päässä, siellä keittiön ja olkkarin nurkalla, on Ikean matala kenkäkaappi, jossa säilytän omia kenkiä. Kaapin päällä on sähkökeskuksemme, joten kaapin päälle emme saa mitään taulua. Kalenterin olisin siihen halunnut lätkäistä, tila on sopivasti piilossa, mutta näkyvillä. Omista kuvista tehty kalenteri nyt siis vielä nojaa kenkäkaapin päällä ja odottaa parempaa paikkaa. Kuvassa kasvilla on vielä entinen alustansa, mutta löysimme Ikeasta (ylläri) kasville oman ruukkunsa.

kotiIMG_7752

Vieraille keksimme jo vanhassa kodissa tehdä vierailijaverkon ja laitoin lasiin verkkomme QR-koodin. Emme ole vielä saaneet nykyistä verkkoamme QR-koodeiltua, nyt mennään vain salasanalla. Lasinen kehys odottaa, että saamme tulostimen toimimaan ja uuden QR-koodin printattua lasiin.

kotiIMG_7749

Toki Pinterestistä olen tähänkin tilaan etsinyt ideoita ja niitä on tullut jonkin verran. Tässä nyt pari inspistä.

Eka pikkukuva täältä

Keskimmäinen kuva jostain täältä

Ja viimeinen kuva pienestä kodista

Leave A Reply

Navigate