Haaveissa uusi Michael Korsin laukku

Kesälomaan ja sen myötä tulevaan ulkomaan matkaan on vajaa puoli vuotta. Reissu, jota ollaan taas suunniteltu jo viime vuodesta asti. Ah, Yhdysvaltoihin! Tällä kertaa lähdemme neljättä kertaa ja nyt mukaamme lähtee koko matkan ajaksi Peten vanhin pikkuveli Jere. Joitain saattaa hämmentää ajatus, mutta me odotamme reissua todella paljon, tästä tulee hemmetin eeppistä!

Ensimmäisellä reissulla, vuonna 2012, en ollut vielä valmis tuhlaamaan isoa summaan laukkuun. Löysin Manhattanin suuresta outlet-myymälästä, Century 21, kivan tummanruskean laukun, jossa oli makea lila sisäosa. Laukku on jo hieman rähjääntynyt enkä sitä enää hirveästi käytä, mutta tuolla se kuitenkin lojuu. Toisella reissulla, vuonna 2014, ostin sitten ensimmäisen Michael Korsin laukkuni, joka on palvellut hyvin, tyylikkäästi ja pitkään.

Nyt onkin hakusessa uusi saman tyyppinen laukku, mutta ruskeana. Olen huomannut, että ruskea laukku sopisi paremmin nykyhetken värimaailmaani ja ruskeaa väriä olen pyöritellyt mielessäni jo pidempään. Tykästyin kovasti jet set-malliin ja toivonkin löytäväni seuraavalla reissulla jonkin jet setin.

Oikeassa yläkulmassa Jet setin sijaan komeilee Whitney-laukku, joka on myös aika tyylikäs. Ja ah, tuo ihana korallin punainen olisi taas täydellinen kesän värimaailmaani! Ehkä kuitenkin järkevämpää hankkia ruskea laukku, niin se palvelee ympäri vuoden. Eikä sillä, etteikö punaistakin voisi käyttää ympäri vuoden, mutta tuo taitaa hieman riidellä punaisen talvitakkini kanssa.

Vuonna 2016 törmäsin jo Helsinki-Vantaan lentokentällä ihanaan tiilenpunaiseen uutuusväriin ja myöhemmin Michael Korsin liikkeessä. Mutta ah, tämä väri olisi myös todella mahtava, tosin taitaa olla hieman vanhempaa värimallistoa, jota tuskin enää löytyy edes outletista… Tiilenpunainen voisi sen sijaan löytyäkin.

Ison Jet setin lisäksi mulla on tälläkin hetkellä kotona pienempi Jet set ruskeana, sen hankin viime reissulla, vuonna 2016. Pieneen Jet setiin mahtuu juuri ja juuri tarpeellinen, kännykäkin mahtuu laukkuun millin tarkasti. Olenkin pohtinut hieman isomman pikkulaukun hankkimista, ihan vain saadakseni hieman enemmän tilaa esimerkiksi silmälasikotelolle. Pienemmän Jet setin näen enemmän kesälaukkuna, joten tässä värimaailma saa olla hieman runsaampi, vaikka kyllähän tuo ruskeakin silmää miellyttää.

Tästä pienestä Jet setistä löytyy myös herkullinen keltainen, tosin tuokin taitaa olla sen verran vanhaa värimallistoa, etten usko sitä löytäväni edes outletista. Olen vähän myöhässä näiden värien kanssa… Tämän takia harkitsen vakavissani tuon korallin väristä Jet setiä, sillä SE ON IHANA enkä haluaisi missata sitä.

En yhtään tiedä mistä innostukseni Michael Korsin laukkuja kohtaan alkoi. Aikoinaan mua ärsytti MK-logo ja pidin laukkujen omistajia omahyväisinä ja piikikkäinä. Tosiasia kuitenkin on, että laukkujen omistajat taitaa oikeasti ymmärtää laadun päälle ja ovat valmiita maksamaan siitä.

Nyt jään siis odottelemaan reissua Yhdysvaltoihin ja Michael Korsin outletiin, jotta pääsen toteuttamaan edes jonkin näistä laukkuhaaveista.

Niin ja kuvathan on napattu Michael Korsin sivuilta, paitsi viimeisin herkullinen ihanuus (alkuperäiselle sivulle pääset kuvaa klikkaamalla) ja ensimmäinen kuva on omani. Mutta mikä onkaan tuo ihana väri yllä olevassa kuvassa?

2 Comments

  1. Oi, Michael Korsin laukut ovat kaikki aivan ihania <3 Minulla on ollut tuollainen pieni Jet Set (mustana) melkein päivittäisessä käytössä syksystä kevääseen, ja pinta ei ole mennyt miksikään. Näissä on kyllä hinta-laatusuhde kohdallaan 🙂

    • Taru Reply

      Olen samaa mieltä hinta-laatusuhteesta! Ostin muistaakseni pari-kolme vuotta sitten uuden pikkulaukun (muutaman kympin maksoi, ihan joku random-merkkinen) ja vaikka en sitä edes hirveästi käytä, on siinä selkeitä käytön jälkiä :/

Leave A Reply

Navigate