Helixium

Sain edellisen Eleven-tilauksen yhteydessä valitsemani näyteputelin pikkuisen määrän Biothermin jotain uutta seerumia. Kerrottiin, että se estää yön aikana tulevia painaumia ja mietin, että juujuu, niin varmaan. Testasin seerumia ja kuinkas ollakaan, seuraavana aamuna heräsin siihen, ettei kasvoillani ollut lainkaan tyynystä, peitosta tai aktiivisuusrannekkeesta tulleita painaumia (tykkään ilmeisesti hieroa naamaani erilaisia asioita yön aikana). Kun käytiin laivalla, tsekkasin seerumin hinnan ja mietin, että juuuust, enpä taida ostaa. Joku aika sitten mietin, että hitto oli se niin hyvä, että käynpä tsekkaamassa Emotionissa sen hinnan. Juu, sinne jäi.

Samaisella Emotionin reissulla sain kuitenkin myyjältä apua. Hän kertoi kyseisen Biothermin seerumin olevan ensimmäisiä vastaavia seerumeita, eli mikään muu ns. tavallinen seerumi ei anna lupausta siitä, että aamulla kasvot olisivat painaumista vapaat. No, en nyt sitten jaksanut olla niin pinnallinen, että painaumat haittaisivat mua. Yleensä ne painaumat kuitenkin silottuvat aika nopeasti. Pyysin sen sijaan apua valitsemaan elämäni ensimmäistä seerumia omaan ihoon istuvaksi.

Kerroin hieman ongelmastani eli poskilla asuvista krateereista. Sanon näitä kraatereiksi, koska siltä ne näyttävät. Jokin ulkopuolinen alien on laskeutunut poskilleni kovalla voimalla ja tehnyt poskilleni pieniä ”reikiä”. Olen pohtinut, että onko kraaterit syntyneet aikuisiän aknen aiheuttamista arvista vai onko kyseessä vain hiton isot ihohuokoset. En kuitenkaan voi myöntää, että olisin ikinä väkivalloin aknen aiheuttamia näppyjä puhkonut. Puhkonut, kyllä, mutta nätisti terävällä neulalla ja desinfioinut kunnolla. Eikä mielestäni näppyjä ollut ikinä näin paljon eikä näissä kohdin.

Muutenhan ihoni on aika hyvässä kunnossa. Talvisin hieman kuiva, kuten monella muullakin suomalaisella ja kesällä lähinnä kiiltävä, mutta ei sentään rasvainen. Tavallinen sekaiho siis.

Emotionin myyjä suositteli minulle etanavoidetta, Baba de Caracolia, ja kerroinkin, että sitä olen käyttänyt ajoittain, mutta en tykkää siitä, että voide on sullottu purkkiin, pumppupullo kun olisi paljon kätevämpi. Hän kertoikin, että tämän etanavoiteen valmistajalta on tullut toinen tuotesarja, Helixium. Helixium on samaa etanaperhettä ja senkin teho tulee etanan jättämästä limasta. Ihanaa, eikö?

Helixiumilla on tavallinen voide pumppupullossa, siitä erittäin iso plussa. Voidetta en ole vielä testannut, koska kaapista löytyy vielä pari vajaata putelia, myös tuo etanavoide. Kotiutin myös Helixiumin seerumin, jonka otin heti samana iltana testiin.

Seerumi on kätevässä pullossa, jossa on pipetti. Seerumia tarvitsee todella vähän, minulle on riittänyt tippa molemmille poskille ja välillä saan seerumia hierottua myös kaulalle. Seerumi imeytyy todella nopeasti, mutta ei jätä ihoa kuivaksi. Halutessaan voi seerumin päälle levittää vielä tavallista kasvovoidetta ja luulenkin, että Helixiumin oma kasvovoide tehostaisi seerumia. Emotionin myyjä kuitenkin sanoi, että seerumin päälle voi käyttää huoletta mitä tahansa voidetta.

Olen käyttänyt seerumia melkein aamuin illoin jotakuinkin pari viikkoa enkä voi sanoa ainakaan vielä, että näkisin itse selviä eroja ihon kunnossa tai poskien kraatereissa. Iho on kuitenkin aamuisin todella sileän ja puhtaan tuntuinen.

Testasin tietysti Helixiumin kasvovoidetta hieman kämmenselälleni ennen ostopäätöstä. Voide tuntui miellyttävältä eikä Baba de Caracoliin verrattuna Helixiumin kasvovoide haissut vaan kasvovoide oli yllättävän hajuton. Baba de Caracolin voide aiheutti ekoina käyttökertoina pientä ällötystä, sillä kasvot jäi tavallaan haisemaan vähän etanalle. Siihen epämiellyttävään tuoksuun kuitenkin tottui ja nykyään etanavoidetta käyttäessä en edes kiinnitä hajuun huomiota, ellen ole ollut ilman voidetta pidempää aikaa.

Tästä piti tulla vain lyhykäinen esittely, mutta tästä nyt näköjään syntyi romaani. Yhteenvetona siis kerrottakoon, että Helixiumin seerumi on ollut hintansa arvoinen enkä epäile voiteen suhteen lainkaan. Odotan innolla, että saan käytettyä muut voiteeni loppuun, jotta voin siirtyä kokonaan Helixiumin tuotteisiin.

Jos Helixiumin tuotteet kiinnostavat, ainakin täällä oli erinomainen esittely tuoteperheestä.

Onko muilla kokemuksia etanavoiteista, Baba de Caracolista tai Helixiumista? Miltä kuulostaa hieroa iholle etanalimaa?

Leave A Reply

Navigate