Hetki pieni…

… otan pienet päikkärit.

… katon ihan vaan hetken tätä.

… tuun ihan sekunnin päästä.

… vastaan sulle ihan kohta.

Tätä mun elämään on kuulunut. Tuntuu ihan pieneltä hetkeltä, kun viimeksi painoin tuota sinistä Publish -painiketta. Julkaistujen juttujen lista sanoo toista. Mulla on tuolla pari tekstiä jemmassa, luonnoksina, mutta en saa aikaiseksi koota niistä mitään. Se vähän vakavampi postaus on edelleen iso kysymysmerkki, haluanko sitä ollenkaan julkaista. Onko se liian henkilökohtainen?

Viime viikko meni kuin siivillä. Töitä, töitä ja töitä. Miran kanssa pidettiin pieni aivoloma perjantaina aamusta ja juteltiinkin tästä, että nykyään elämään ei oikein muuta kuulukaan kuin töitä. Vietämme töissä niin paljon ajastamme, että häppeninkit tapahtuu siellä. Töistä meet kaupan kautta kotiin, teet sitä samaa hiton kanaruokaa kuin aina ennenkin ja palaudut työpäivästä katsomalla vähän aikaa sitä samaa sarjaa, jonka oot nähny jo miljoona kertaa. Sit kello onkin niin paljon, että on jo mietittävä pitääkö meikit oikeesti pestä ennen nukkumaan menoa. Kun oot tehnyt mielessäs parit väittelyt ittes kanssa, meet pesemään hampaat ja naaman jotenkuten ja raahaudut sängyn pohjalle. Herätessäs kaikki alkaa uudestaan.

Vapaapäivä? Joo, on niitäkin ollut. Olen viettänyt niitä muistamalla, että onhan mulla myös parisuhde, mutta myös leikkimällä jumalaa pelissä nimeltä Sims. Ja ikää oli?

Nyt odottelen paria arkivapaata ja toivon, että rentoutuisin sen verran, että tekstin syntyminen olisi helpompaa. Odottelen myös ensimmäistä kunnon palkkaani uudesta työpaikasta, jotta tiedän onko tämä nyt sitten oikeasti ollut sen arvoista.

1 Comment

  1. Niiiin samat fiilikset! Toisaalta nautin siitä, että on oikeesti se arki, eikä tarvii paljoa ylimääräsiä ajatella 😀 Kun ite olin niin pitkään työttömänä, niin säännöllisyys on tosi jees ja viikonlopustakin nauttii enemmän 🙂 Ja me löydettiin keino pysyä hereillä töistäpäin (ettei tule just niitä 4h päikkäreitä ja hups heijakkaa päivä olikin siinä :D); KAHVI! Me ollaan kun kaks aropupua kun saadaan vähän kofeiinia ja tulee nukuttua paremmat yöunetkin, kun ei päivällä nuku. Ja ei olla siis aiemmin juotu kahvia säännöllisesti, joten kofeiini on ihan uus juttu kropalle 😀

Leave A Reply

Navigate