Hiljaiseloa

Heippa tyypit! Jälleen pyytelen anteeksi hiljaiselosta, mutta voitte miettiä, onko kyseessä laiskuus, saamattomuus, täysi kalenteri vai kenties rikkinäinen läppäri.

Synttäripäivä meni oikein mukavasti ensin lounastellessa pienellä porukalla ja vielä illalla vanhempieni kanssa käytiin ulkona syömässä ja testailtiin ilmalla täytettävää banaanipetiä, tuolia. Äiti halus yhteiskuvia ja sittenhän niitä otettiinkin oikein urakalla. Lisääkin olis voitu ottaa, koska useissa kuvissa tarkennus oli jossain ihan muualla.

taru30IMG_4904

Osasta kuvista tuli vähän huono olo itelle, kun tajusin, että äiti on laihtunut sen verran, että mä taidan olla kohta isompi kuin se. Jessus nyt oikeesti lenkille, Taru! Äiti on aina ollut eräänlainen esimerkki siitä, että millaiseksi en halua kasvaa. Kirjaimellisesti. Oli tietysti hirveen fiksu ottaa kuvat vatsa täynnä ja vieläpä valkoinen paita päällä, niin oma pyöreys oikein loistaa. Sitä paitsi en osaa olla fiksusti ainakaan iskän seurassa, joten irvistin aika monessa kuvassa. Joo, täytin tosiaan 30. Uskokaa. (Sen lisäks muokkasin yhteiskuvista ihan naurettavan näkösiä, #photoshopskillz)

kukka30IMG_5031

kukka30IMG_5256

Olen kuluttanut aikaa kameran takana. Mies toi synttäripäivänä mulle ihanan kukkakimpun ja yllätyin siitä niin, että melkein aloin itkemään onnesta. Miten ihana mies mulla onkaan.

Migreeni on vieraillut myös ja se sekoitti hieman suunnitelmia ja aiheutti ärsytystä ja ketutusta. Oon ehkä keksinyt mistä ainakin osa kohtauksista saattaa johtua, joten pitää olla tarkkana jatkossa… Lisäksi oon ollut vähän muissa maailmoissa ja unohtanut merkkailla asioita kalenteriin ja sen takia missattiin kummipojan synttärikemut. Sekin aiheutti ärsytystä.

Työrintamalla on mennyt vaihtelevasti. Viime viikolla yksi vastuuvuoro meni ihan päin sitä itseään, joten alkuviikon tsemppasin samoissa vuoroissa. Mua ihmetyttää, miten jotkut ei ehkä ymmärrä antaa oikeanlaista palautetta. Ei työssään kehity antamalla pelkästään paskaa niskaan, vaan pitäisi antaa myös hyvää palautetta. ”Oli muuten tosi kiva, kun siivosit ton juomaosaston, mutta ens kerralla pidä huoli myös lihaosastosta” -tyyppinen lause on enemmän mun näkemys esimiehen sanomasta palautteesta kuin vaikka ”Miks et oo tehny mitään lihaosastolle?”. Itsehän en ole saanut minkäänlaista esimieskoulutusta, mutta loistavan esimiehen rinnalla mä opin myymäläpäällikkösijaisena antamaan oikeanlaista palautetta. Kantapään kautta opittuna, tietysti.

Nyt voisin vähän syventyä karppiruokavalioon pitkästä aikaa ja jatkaa vapaapäivää pyykkäämisen merkeissä. Loma lähenee ja yksi paperihomma on vielä tekemättä, mutta kunhan sais printterin toimimaan, niin sitten sekin olis hoidettu (miks printterit on aina ihan tyhmiä?).

kukka30IMG_5172

Jos Helsingissä ootte, käykäähän Lintsillä, koska Vuoristorata on eläkeiässä.

PS. Ei mun läppäri rikki ole ollut.

2 Comments

  1. Tsemppiä! Migreeni on yks ehkä ärsyttävimmistä vaivoista mitä voi olla! Monesti menee päivä tai parikin, ennen kun siitä tokenee ja elämä alkaa taas maistua.. rasittava vaiva! 🙁
    Aina ei valitettavasti voi mennä putkeen, mutta eiii se mitään, leuka vaan rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! 😀

Leave A Reply

Navigate