Good hair day?

hair (10)

Perjantaina otin suunnaksi Kontin. Mun piti viedä sinne kasa kirjoja, mutta koska työkaveri ei ollut vastannut tekstariini (”haluatko kasan kirjoja”), jätin kirjat vielä sängyn alle jemmaan. Lähdin pois Miehen jaloista, joka teki töitä kotona. No, olihan muutenkin kiva käydä ulkoilemassa ja sitä paitsi olin saanut päähäni, että keittiöön pitää hommata uusi matto.

Olin suihkun jälkeen pyöräyttänyt päähäni patukoita ja ajatellut, että tämän ansiosta ei varmaan tarvitse lauantain työvuoroon sen kummemmin hiuksia työstää. Näistä patukoista kun jää aika napsakat ”kiharat”. Sotkut ehkä ennemminkin.

1

2

Lähdinpä siis käymään Kontissa ja heti ensiminuuteilla bongasin päiväpeiton. Olin ollut torstaina äidin kanssa pikaisella kirppisvisiitillä ja siellä tsekkasimme päiväpeiton, josta äidin oli pitänyt muutamaan otteeseen mulle jo soittaa. No, torstaina vihdoin avasimme päiväpeiton viikkauksesta ja totesin, että peitto oli kyllä kaunis, mutta ei ehkä ihan meidän värinen. Liikaa sinistä. Jos sininen olis ollut vaikka harmaa, niin peitto olis lähtenyt mun mukaan. Mutta tämä minkä löysin Kontista, oli tylsä, yksivärinen, mutta kaunis. Oli muuten aika hankala siellä yksin availla, viikkailla ja katsoa oliko päiväpeitto ihan kunnossa! Mutta nyt petivaatteeita peittää uusi, tylsän värinen päiväpeitto. Vanha päiväpeitto on vanhempieni vanha ja sen päällä on katsottu monet leffat (vanhempani nukkuivat olkkarissa), vietetty synttäreitä ja silitetty kissaa. Nyt se sitten joutuu roskiin, koska on niin huonossa kunnossa…

3

Kontista suuntasin hakemaan Hobbyhallista uuden maton (joka on muuten vielä paketissa). Tämän jälkeen lähdin viemään ostoksiani kotiin ja totesin, että pyhpah kiharat. Alla olevien kuvien aikaväli oli jotakuinkin kaksi tuntia. Hyvin läsähti, vaikka muotovaahtoa ja lakkaa en säästellyt. Mikäköhän meni vikaan… No, hyvä hiuspäivä kesti liian vähän aikaa.

4

Miehen työpäivän päätteeksi lähdimme ostamaan hänelle uudet kengät ja viikonloppuostoksille. Ostoskärrystä löytyi perinteiset viikonloppuostokset, eli tortilla-ainekset. Ollaan varmaan joka viikonloppu syöty tortilloja tässä asuessamme, pari poikkeusta on tietysti ollut. Tortillat vaan on niin parhaita ja niistä saa aina erilaisia! Ensi kerralla voisin ostaa ananasta.

Eilen lähdin hyvillä mielin töihin, vaikka olinkin saanut perjantaina illasta kännykkään toimintaohjeita työpäiväksi (ah, miten ärsyttävää onkaan saada vapaapäivänä työaiheisia viestejä) ja tein yhden asiakkaan tyytyväiseksi myydessäni hänelle omasta varauspinostani yhden paidan. Heitin siinä sitten hänelle, että jos hän ei ole siihen paitaan tyytyväinen, ”niin pliis” voisitko palauttaa sen tiistaina, niin voin vielä itse ostaa sen henkilökunta-alennuksella, kun se on mun viimeinen työpäivä 😀 No, veikkaanpa, että paita on hänelle ihan passeli ja ehkä parempi näin, niin mun rahat säästyy vaikka tulevia reissuja varten (niin kai…).

Tänään mulla onkin ollut niska ärsyttävän jumissa ja yritin koukuttaa itseni Narcokseen, mutta… En tiedä. Vaikka huumejutut onkin mielenkiintoisia, Breaking Bad on esimerkiksi ihan loistava, niin ehkä Narcos ei kuitenkaan ole mun juttu. Ehkä voin vielä yrittää katsoa, josko kolmas jakso aukeis vähän enemmän. Niskajumista huolimatta pyöräytin töihin vähän viemisiä, katotaan kenelle se kelpaa. Siitä myöhemmin. Yöksi taidan ottaa lihasrelaksantin, josko jumi katois sillä tavalla.

Ja vielä näistä hiuksista! Eilen tietysti laitoin hiukset kiinni. Onko ideoita, miten liukaspintaisen ja tuuhean tukan saa pysymään lainekiharoilla?

Työpäiviä on jäljellä kaksi.

Leave A Reply

Navigate