In Search of Incredible

Ah, olenpa ollut viime aikoina hiljainen. Blogissa siis, en muuten. Arvatkaas mitä on tapahtunut! Olen ollut töissä ja nauttinut siitä. Ainakin noin niinku yleisesti 🙂

Aloitin muutama päivä sitten kirjoittamaan vähän vakavampaa postausta, mutta en ole vieläkään varma haluanko sitä julkaista vai kirjoitinko sitä vain omaksi ilokseni. Mutta, asiaa olisi ja paljonkin, mutta en ole varma mistä kertoisin ja mistä aloittaisin!

Aloitetaan siis vaikka tulevasta reissusta, jota ollaan suunniteltu. Ollaan lähdössä loppukesästä taas moikkaamaan New York Cityä ja siitä sitten lähdetään vielä Las Vegasin suuntaan viettämään kolmekymppisiä ja 10-vuotishääpäivää (on muuten kiva huomata, miten jotkut järkyttyy kuullessaan tosta). Saadaan Nykiin kolmas pyörä mukaamme, tosin mun on varmaan pakko olla ajattelematta näin… Kolmas pyörä. Tämä kyseinen henkilö tuli eilen meille kylään ja vähän suunniteltiin reissua ja katottiin yhdessä mihin kannattaa varautua. Voi olla, että musta tulee se kolmas pyörä. Biscuits and crumbets!

panorama

Naistenpäivänä istuin 8,5 tuntia kassalla ja myin muuten aika monet kukkakimput. Muutama herrasmies toivotteli hyvät naistenpäivät. Olen tehnyt nyt aika paljon töitä kassalla, että alkaa mennä se työ jo vähän rutiinilla, mitä nyt virheitä vielä sattuu ja Veikkaus on vielä ihan yhtä horroria, koska koulutusta en ole siihen saanut. Veikkaus, voisitko pliis kouluttaa musta paremman Veikkaus-myyjän?

Eilen olinkin aikaisessa vuorossa ja tulin kotiin syömään lounasta ja yritin kaivaa Netflixistä tarpeeksi tylsän kuuloisen leffan, jotta olisin voinut nukahtaa hetkeksi sohvalle. Nukahdin kyllä, mutta en leffan aikana. Valitsinkin vahingossa ihan mielenkiintoisen leffan, joka vei sitten mennessään. Teinidraama yllätti ja The perk on being a wallflower oli katsomisen arvoinen tekele. Leffan jälkeen laitoin Spotifysta rauhallista musiikkia ja sainkin unen päästä kiinni ja nukuin tunnin. Jes. Katsoinkin äsken, että kyseinen leffa on saanut IMDB:ssä kahdeksan tähteä. Aika jees. Emma Watson on ihana.

Mun pitäisi päästä käymään myös Ärrällä. Tilasin sen rikkoutuneen imurin suuttimen tilalle uuden ja se on ollut Ärrällä jo jonkun aikaa haettavissa. En vain ikinä muista mennä sinne asti. Josko tänään, sillä huomenna voisi olla siivouspäivä.

Hommattiin mulle muuten uusi läppäri, koska vanha ei oikein jaksanut enää pyörittää Photoshopia ja miljoonaa välilehteä Chromessa. Nyt pyörii jopa Sims4 sulavasti eikä kämmenet ole tulessa kymmenen minuutin kirjoittamisen jälkeen. Nyt on mukava käsitellä kuvia ja harrastella muutenkin.

 

Koska olin niin ahkera ja kiva työntekijä, tein yhden ylimääräisen vuoron tällä viikolla. Sen johdosta mulle tulee yhdeksän päivän työputki tässä ja laskeskelin, että ensi kuussa tulee ihan mukavan oloinen palkka, mikäli en satu sairastumaan *koputtaa puuta*. Lauantaina suuntaan klo 16 vapaalle ja odotan, mitä vapaapäivä tuo tullessaan.

2 Comments

  1. Kas, olitte meillä päin! Oliko antoisa matka? Sanoit aloittavasi matkakertomuksia, seuraisin mielelläni. Pidänkin sinua silmällä 🙂

    • Taru Reply

      Ne kaksi jenkkireissua, joilla ollaan oltu… ah, kyllä, todella antoisia! Kesän lopussa uudelle reissulle. Ollaan avaamassa jonkinasteista matkailusivustoa, mutta varsinainen blogi/päiväkirja on vielä kysymysmerkkinä. Tuleeko uudelle sivustolle blogimerkintöjä omista reissuista vai mikä on plääni? Ei tiedetä vielä. Ilmoittelen heti 🙂

Leave A Reply

Navigate