Jalkasukat – 7th Heaven

Nyt olis tähän väliin tiedossa taas testausta kosmetiikkarintamalla. Jokin aikaa sitten Mira kehui näitä jalkasukkia ja mietin, että jonkun rankan työpäivän päätteeksi voisin kokeilla näitä.

Tykkään hirmuisesti huljutella jalkoja lämpimässä vedessä, mutta jostain syystä sitä ei tule tehtyä hirveän usein. Kuvittelen varmaan, että siinä olisi hirveä työ, vaikkei siinä oikeasti edes ole. Multa löytyy kaapista sellainen virkistävä jalkavoidekin, mutta myönnetäköön, että se on jäänyt todella vähäiselle käytölle. Kesällä huomaan, että käytän jalkavoidetta enemmän ja monella muullakin on varmasti näin.

Minä tykkään aloittaa jalkojeni hoitamisen ihan perinteisellä jalkakylvyllä. Tällä kertaa liottelin töistä väsyneitä jalkojani lämpimässä vedessä, johon olin heittänyt mukaan tavallista kosteusvoidetta ja hunajaa. Taisin huljutella jotakuinkin parikymmentä minuuttia samalla kun pelasin kännykällä ja viestittelin Miran kanssa.

Liottelun jälkeen kuivasin jalat pyyhkeeseen ja otin testiin 7th Heavenin jalkasukat. Ensin ihmettelin hetken, että miten ne sukat nyt oikein laitetaan jalkaan, ne kun eivät näyttäneet sukilta, vaan ylisuurilta lapasilta, jotka on suunniteltu minipeukaloiselle. Ei kuitenkaan kauaa tarvinnut olla ihan blondina ja vetäisin sukat jalkaan. Tarrakiinnitys oli muuten tosi kätevä!

Siinä sitten taas seuraavat parikymmentä minuuttia chillailin sohvalla ja vähän väliä hieroskelin sukkien sisällä olevaa hoitavaa möhnää jalkapohjiani vasten. Mira oli kertonut, että hänellä oli alkanut iho kuoriutumaan noin viikko näiden sukkien käytön jälkeen ja mähän sitten siinä toivossa hieroin sitä möhnää oikein kunnolla kovettumiini.

Ja sukathan siis itsessään näyttävät aivan törkeän makeilta :). Aion ehdottomasti ostaa näitä jatkossakin, mutta sitten tiedän, että voin pukea tähän päälle vaikka Peten sukat tai villasukat, jotta pystyn edes kävelemään johonkin. Näiden kanssa kävely kun oli hieman haasteellista, kun koko ajan sain pelätä liukastunko nyt vai heti.

Revin jalkasukat irti ja jalat olivat mukavan pehmeät. Oikeastaan sen jalkoihin jääneen möhnän olisi voinut kai vain hieroa jalkoihin, mutta minäpä astelin suihkuun. Suihkun jälkeen fiilistelin pehmeitä jalkapohjiani ja totesin, että näitä pitää ehdottomasti ostaa lisää.

Ja koska itsensä hemmottelu on kivaa, tuo vähän arkeen luksusta, niin muistammehan jokainen hemmotella itseämme aina silloin tällöin!

 

Leave A Reply

Navigate