Jännä alkuviikko

Tällä viikolla Miehen veli tuli kylään ja senkin takia on ollut hieman erilaisempaa. Ruokaa on pitänyt tehdä enemmän, kun on yksi teini-ikäinen ruokittavana (ne syö paljon). Ollaan vähän herkuteltu, koska tommosia teinejä on myös kiva vähän hemmotella (kun niille antaa jotain kivaa, ne avautuu enemmän ja helpommin). Ollaan leffailtu arki-iltoina ja valvottu vähän pidempään.

Maanantaina oli hieman sekopäinen päivä. Kävin todella merkillisen keskustelun ja se jäi tietysti mietityttämään. Töihin mennessäni olin ihan hukassa ja välillä en tiennyt mistään mitään. Tuntui vähän siltä, etten oikein enää kassaakaan osannut käyttää saati sanoa oikeita hintoja asiakkaille. Työkavereiden kanssa juteltiin hieman masentuneina, angsteina ja pelokkaina aluepäällikön vierailusta. Hän oli luvannut tulla tiistaina kertomaan kohtalostamme ja hakemaan allekirjoituksiamme uusiin työsopimuksiin.

Tein maanantaina parit puhelut tuon merkillisen keskustelun jälkeen ja olin ehkä illasta vähän luottavaisempi ja olin 95% varma mitä teen. Illan leffa (Scream) sai onneksi ajatukset hieman muualle, mutta yön nukuin todella huonosti.

talvi16img_1512

Tiistaina heräsin todella väsyneenä, mutta 100% varmana mitä teen. Sitten alkoi jännittäminen. Aluepäällikkö tulisi ja mun pitäisi keskittyä siihenkin. Voi hyvää päivää, tiistai. Mua jännitti töissä niin paljon, etten oikein pystynyt syömään ja mua vähän oksettikin.

Missään vaiheessa en miettinyt, teenkö nyt oikein vai väärin. Tiesin koko ajan, että tää on hyvä juttu ja teen just niinkuin pitää. Mua vaan jännitti. Jännitti, mitkä on seuraukset.

talvi16img_1515

Tiistaina pudotin pommin töissä ja aluepäällikön tarjotessa minulle uutta huonompaa työsopimusta minä annoinkin hänelle irtisanoutumislomakkeen ja pyysin hänen allekirjoitustaan paperin alalaitaan.

Tein sen, mistä olin jo pidempään haaveillut. Minä irtisanouduin.

Ja se merkillinen keskusteluhan oli sitten työtarjous.

2 Comments

  1. Onpa tosiaan jännittävää, että irtisanouduit! Onneksi olkoon! Se kun ei ole helppoa, vaikka tietäisikin, ettei työ ole itselle ”oikea”. Veikkaan, että sinulla on edessä vaikka mitä upeaa työrintamalla, joko jossain työpaikassa tai yrittäjyyspuolella tms. Ihanaa, että luvassa on myös matkustelua! Tuntuu, että uusi vuosi lähti sinulla hyvin käyntiin. 🙂

Leave A Reply

Navigate