Jenkkikynnet

Huomenna on vielä viimeinen kynsihuolto ennen lomaa. Sanoin teknikolle jo joskus alkukesästä, että tehdäänpä taas jotkut kunnon jenkkikynnet. Viime kerralla kun harmitti, ettei sittenkään tehty mitään överikynsiä.

Tossa viikko sitten selailin Pinterestiä (joo, oon ehkä siihen koukussa, mitä sitten…?) ja yritin saada jotain inspiraatiota tämän vuoden lomakynsiin. Usa flag nails ja patriotic nails oli hakusanat, joilla löysin muutamia seuraavia ihanuuksia.

Kynsikuvat täällä.

Haluan kuitenkin simppelit, ei niin kamalasti huomiota herättävät kynnet. Ja toki mun on muistettava näinkin pitkällä huoltovälillä se hurja kynsien kasvu, seuraava huolto kun on vasta reilu neljän viikon päästä.

Ihan ensimmäiset jenkkikynnet on jo vuodelta 2012 ja nämä on ehdottomasti parhaat. Hyvät värit ja kivat yksityiskohdat! Atlantassa ollessamme hotellin hississä eräs nainen kehui näitä kynsiä. En oikein vielä ensimmäisellä reissulla osannut ottaa kehuja hyvin vastaan (siellä kehutaan paljon ja näin suomalaisena kehuja on vaikea ottaan ”tosissaan”) ja mutisin vain jotain ”Oh… thanks” ja vaivuin hiljaisuuteen.

Vuonna 2014 halusin hillitymmät ja näin jälkikäteen harmittaa tuo väärän sävyinen sininen. Söpöhän se on, mutta ei muistuta sitä USA:n lipun sinistä lainkaan. Näissä kynsissä käytettiin jo hieman erilaista koostumusta ja näiden kanssa kävi niin tylsästi, että lilluminen vedessä liuskoitti värin kynsistä pois. Yritin sitten saada Las Vegasin hotellissa kynsihuollon, mutta reippaasti yli 100 dollarin maksu ei houkuttanut…

Ja vuoden 2016 tylsät lomakynnet. Juu, halusin jotain todella simppeliä ja vaaleaa. Olin ennen matkaa ostanut varuiksi pienen pullon kynsilakkaa, jos vaikka kynsille käy jotain, kuten edellisellä kerralla ja niinhän siinä kävi, että pari kynttä katkesi matkalla, kasvu näytti tyhmältä ja sellaista kivaa, joten kynsilakalle tuli käyttöä loman loppuvaiheilla.

Saas nähdä millaiset jenkkikynnet tänä vuonna saan! Instagramissa nähdään 🙂

2 Comments

Leave A Reply

Navigate