Joulu

Joulu, mikä mukava syy vain olla ja rentoutua. Saa syödä ja nukkua pitkään. Saa laittautua, mutta saa olla myös yökkärissä koko päivän. On myös ihan ookoo, jos kodin ainoa palava lamppu pilkahtaa vain jääkaapilla käydessä. Kotia saa valaista vain kynttilät. Joulu on rentoutumisen aikaa, vaikka joulua edeltävät päivät ei ehkä sitä olekaan. Nyt voit vain rentoutua, joten nauti siitä.

Julkaisen tämän ajastuksella, koska itse vietän vielä jouluaaton töissä. Joten kun tämä singahtaa julki, myyn vielä viimeisiä lahjakortteja ja arpoja. Lupaan pitää tonttulakin päässä töissä ja lupaan toivottaa mahdollisimman monelle hyvät joulut. En aio stressata töissä enää mistään. Enkä muutenkaan.

Töistä ajelen ainakin melkein suoraan joulupöytään. Aion syödä, nauttia ruuasta ja tottakai myös seurasta. Pelkään, että väsähdän, mutta haitanneeko tuo. Kunhan vielä jaksaa ajaa takaisin kotiin, niin se riittää.

Joulupöytään puen uusimman löydön, tuon ihanan vihreän paidan, joka ei ehkä ole jouluinen kuin värinsä puolesta. Paidan koristan vielä äidiltä saadulla korulla, joka ei toivottavasti käy uimassa jouluruokalautasella. Todennäköisesti en ole aamulla ehtinyt/jaksanut pestä hiuksia, joten pfff, kuivashampoota ja hiukset kii, that’s it.

Ja arvatkaas. En ole toivonut mitään lahjaksi. En oikeastaan tarvitse mitään, joten miksi pitäisi siis pyytääkään mitään? Äidin tapasin aiemmin tällä viikolla pikaisesti ja sain jääkaappiin äidin tekemää maustekurkkua, oli muuten herkullista. Ja käytännöllinen lahja.

Joulupäivänä aion nukkua pitkään, toivottavasti Peten kainalossa. Joulupäivä ja tapaninpäivä ovat vielä vapaita, joten aion ottaa vapaista kaiken irti. Arvatkaa mitä teen? En mitään. En yhtikäs mitään, ellei huvita. Nyt on rentoutumisen aika. Joulu, mikä ihana syy nukkua paljon. Joulu, mikä ihana syy tuijotella joululeffoja. Joulu, mikä ihana syy syödä milloin haluaa ja miten paljon haluaa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin…

2 Comments

    • Taru Reply

      Kiitos, rentouttavaa on ollut 🙂 Toivottavasti sullakin on ollut ihana joulu!

Leave A Reply

Navigate