Jouluasettelu

Torstain piti olla postipäivä. Olin laiska enkä poistunut kotoa mihinkään. Ja arvatkaa mitä! Se kannatti! Oli ihanan rentouttavaa vain olla ja seikkailla pitkin Commonwealthia.

Sitten perjantaina olikin äksöniä. Tapasin ystävän, jota en ollutkaan nähnyt puoleen vuoteen (whaat, really?!) ja puhuttiin taas kerran ihania faktoja asiakaspalvelusta ja naureskeltiin työkommelluksille. Suunniteltiin tulevaisuutta ja manattiin nykyistä työmarkkinatilannetta.

Tämän jälkeen lähdettiin miehen kanssa asioille ja aikomuksena oli hankkia proppuja, jotta viimeinkin saatais keittiöön hyllyt seinälle. Päästiin K-Rautaan asti, mutta siellä oli ihan vääränlaisia proppuja. Joten, meillä ei vieläkään ole keittiössä seinähyllyjä. Käytiin postissa itseasiassa kahdesti, koska luulin, että yksi paketeista olisi ollut Smartpostissa, mutta kummatkin paketit olivatkin itse Postissa. Haha, idiootti.

Illasta mun piti lähteä Miran kanssa vielä jouluostoksille, mutta se nukkui väsyttävät päikkärit eikä muakaan oikeastaan sit enää kiinnostanut lähteä etsimään autolle parkkiruutua. Sen sijaan nappasin kameran ja tein jouluisen esillepanon lipaston päälle.

joulu1594

joulu1516

joulu1526

joulu1530

Mä tiedän, että tässä on vielä pari postipäivää, mutta onko joku muukin huomannut, ettei tänä vuonna ole tullut joulukortteja yhtä paljon kuin edellisinä vuosina? Musta tuntuu, että ihmisistä on tullut vähän pihejä tai sitten vain mattimyöhäisiä.

Mullakin olisi ollut syytä olla pihi, mutta oikeasti korttien tekeminen on kivaa puuhaa eikä korttien lähettäminen tule loppujen lopuksi kovinkaan kalliiksi, kun miettii miten iloiseksi kortin saaja tulee.

Tosta lipastosta vielä sen verran, että omin sen jo itselleni valokuvausta varten. Se on hyvässä paikassa, siihen saa luonnon valoa ja tekaistuakin valoa. Pinta on valkoinen, mutta ei kiiltävä ja taustalla on vain valkoinen seinä ja vähän korkeammalla mustavalkoinen taulu. Lipaston ympäristöä pystyy hyötykäyttämään ja sen ympärille mahtuu hyvin kuvaamaan.

Onko teillä kotona joku tietty kuvauspaikka?

Ja hei, jouluaattoon on enää neljä yötä! Onhan kaikki lahjat jo hankittu?

1 Comment

  1. Paketti ilmeisesti pääsi perille? 🙂 En oo muistaakseni koskaan aiemmin lähettänyt mitään pakettia postin kautta, ja vähän pelkäsin, että kuinkahan se tulee perille 😀 Mutta joo, oon huomannut ettei ihmiset nykyään lähetä kortteja niin kuin ennen. Tänä vuonnakin tuli ihan vaan muutama kortti, ja niistäkin osa tuotiin käteen eikä lähetetty postissa… Mä taas oon mattimyöhäisenä, tai siis laitoin vasta silloin 13. päivä kortit postiin, eli ne varmaan tulee just jouluksi vasta perille 😀 No mut pääasia, että ne edes tulee perille 🙂

Leave A Reply

Navigate