Joulupukki kävi

Joo tiedän, joulu meni jo. Kävi mielessä joskus siinä aaton aattona, että pitäisköhän tulla väsäämään joulutervehdys teille, mutta arvatkaas. Töiden jälkeen en tainnut edes vilkaista työhuoneen suuntaan.

Jouluaattona heräiltiin keittämään riisipuuroa. Syötiin iso aamupala ja mentiin jouluruokapöytään iltapäivästä appiukon luo. Voi, että. Siellä on aina niin parhaat antimet joulupöydässä. Jos joskus päätettäis itse tarjoilla jouluruokaa meillä, haluaisin pystyä samaan. Perheen emäntä tekee aina parhaat salaatit ja viini kruunaa kaiken. Joulukakkukin oli aivan parhautta, siitä kiitos tosin meni naapuriin.

Joulupäivänä käytiin anopin perheen luona. Tarkoitus ei ollut edes käydä siellä, mutta koska olimme muutenkin liikenteessä ja sinne päin menossa, niin mikäs siinä. Illaksi kokosimme meille pienen kalaruokatarjoilun ja iltaa vietettiin meidän erilaisen perheen kanssa.

Ja koska mulla oli vielä Tapaninpäiväkin vapaata eikä suunnitelmia ollut juurikaan, me päätimme taas lähteä auton kyytiin. Ajoimme mun isän luo ja mäkin näin ekaa kertaa uuden kodin kalustettuna. Seniorikissa on kuulemma hyvin sopeutunut omakotitalosta kerrostaloelämään ja isä vaikutti hyvin tyytyväiseltä uuteen kotiinsa. Saimme sitten kuulla, että omakotitalosta kaupat tullaan tekemään tällä viikolla. Jänskää.

Tiistaina kävin tekemässä lyhyen työvuoron ja sitten olenkin ollut taas vapailla. Eilen kulutin aikaa taas kerran Planet Coasterin parissa ja ajattelin harrastaa tänään samaa. Mietin jopa, pitäisikö kaikki joulukoristeet kerätä kodista ja pakata pois, mutta mulla ei ole sopivan kokoista laatikkoa, mihin pakata. Ellen päätä heittää jotain pois, niin sitten nykyinen laatikko just ja just riittäis…

Joulu, sä oot ihan kiva, mutta sovitaanko, että ens vuonna saatais lunta ja hyvän joulufiiliksen?

Leave A Reply

Navigate