Katse kynsiin

Kirjoitin viime viikolla kuulumisia ja tajusin sitä kirjoittaessani, että kynsistä olisi saanut kirjoitettua oman jutun. Joten, tässä se nyt on!

kynnet2

Kävin siis parin asiakkaan suosituksesta testaamassa paikallisempaa kynsistudiota ja nuo yllä olevat ihanuudet minulla tälläkin hetkellä kimaltelevat kynsissä. Olen saanut näistä paljon kehuja ja jopa kassalleni tullut keski-ikäinen mies kehui näitä (really?). Onhan ne nätit ja ihanan keväiset, nätin väriset ja plaaplaa. Mutta. Kun. Se mun vakkari vaan yksinkertaisesti tekee paljon, PALJON, paremmat kynnet. Halvemmallakin.

Haluan nyt julkaista pari (miljoonaa) kuvaa siitä, miksi mun mielestä nämä eivät ole sitä, mitä itse kehuisin välttämättä muille. Hätätapauksessa voisin ehkä käydä samassa paikassa, mutta ehkä korjauttamassa kynnen tai kaksi. Tai jostain syystä voisin käydä kaikki kymmenen kynttä laittamassa uusiksi, mutta ihan oikeasti, hätätapauksessa!

Ensireaktio näihin on siis ihan jees. Tosi nätit, eikö? Tarkastellaas toiselta puolelta.

kynnet (1)

Ai mitä, etkö vieläkään huomaa mitään? No venaas hetki… Vilkaise uudestaan.

kynnet333

Luulis nyt, että ammattilainen osais tehdä kynsistä saman muotoiset! Miks noi näyttää ihan erilaisilta? Nyt voi skrollata takas ylöspäin, jos haluaa.

Ei se mun mielestä tärkeintä ole, että kaikki kynnet on just saman muotoisia, mutta voitsiisus, KATO NY NOITA.

kynnet (3)

kynnet (4)

No joo, ettei tää homma nyt tähän pelkästään jää… Menin huoltoon siis ilman kahta kynttä ja sanoin, ettei niitä tarvii pidentää (mulla on hurja kasvuvauhti). Kielimuuri tais olla liian korkea, koska tää muija alkoi silti pidentämään surkealla yrityksellä niitä kahta kynttä. En viittinyt alkamaan siinä vaiheessa toistamaan sanomisiani, olis ehkä pitänyt. Vasemmasta pikkurillistä ja oikeasta keskisormesta tuli köntit.

kynnetalta

kynnet (2)

Se pidennyshomma ei ollut selkeästi tälle ammattilaiselle kovinkaan tuttua, koska se kämmäili koko ajan ja lopputulos oli se, että sitä geeliä oli tolkuton määrä VÄÄRÄLLÄ puolella. Tiedättekös, jos hommaatte irtokynnet kaupasta ja sinne kynnen alle, kynnen ja ihon väliin, jää kasa liimaa? Just niin kävi tässä, mutta tietysti mulla se liima ei ollut liimaa, vaan geeliä.

pikkurilli

Sen lisäksi, että sitä geeliä tuli tohonkin pikkurilliin tommonen ihana kasa, kynsi jäi epämuodostuneeksi eikä tää tyyppi nähnyt vaivaa muotoillakseen sitä siistimmäksi.

Päätin huollosta lähtiessäni, etten tee näille mitään, koska haluan päästä tällä viikolla näyttämään kynsihuollossa sille mun maailman parhaalle kynsiteknikolle mitä mulle oltiinkaan suositeltu. Ja pääsen taas ihmettelemään, että miksi ihmeessä, vaikka tääkin varmasti huomasi, että omat kynnet kasvoivat geelikynsien alla nätisti, niin MIKSI ihmeessä ne omat kynnet pitäisi vielä hioa pois? Sitä en ymmärtänyt ikinä ensimmäisessä käymässä kynsisalongissakaan.

Kyseistä paikkaa suosittelisin ehkä silloin, jos haluat huoltoaikaa mahdollisimman pian eikä hinnalla ole väliä. Voin suositella tätä paikkaa, jos et ole niin tarkka ja kestävyys on tärkeämpi kuin asiakaspalvelu tai omien kynsien hyvinvointi.

Kymmenen päivää huollon jälkeen (feikki)kynnet ovat siis kasassa. Ei ole lähtenyt murtumaan tai riekaloitumaan, joten monien minuuttien uunittelu teki tulosta. Mutta on tehnyt vaikeaa olematta viilaamatta näitä saman muotoisiksi! On ollut tönkköä, kun kynnet ovat olleet tavallista paksummat ja noi kaksi pidennettyä kynttä, voih ja apua, en jaksa odottaa, että saan noi klöntit pois. Nyt, kun kynsi on kasvanut, tonne ihon ja geelin väliin syntynyt kuoppa hamstraa kaiken paskan sinne. Nami nami, ei muutaku sormea imemään, niin paska lähtee pois!

viikonjälkeen

Hyi kamala, anteeksi tuosta mielikuvasta. Ja tiedättekös mitä. Kynsiä, varsinkin näitä, on ollut aika ällöttävä kuvata. Otin rakennekynnet, koska pureskelin kynsiä. En enää pure kynsiä, mutta kynsinauhoja on jotenkin sairaan ihanaa repiä hampailla. Joo tiiän, se on hirveetä, ei sais. Se on jännä, miten asia, jotka näyttävät kauniilta oli väri mikä tahansa, niin sellainen lähempi, alaston karu totuus ei ole oikeasti kovinkaan kaunis.

Ja loppuun vielä jotain kauniimpaa, jotta tästäkin jutusta jäisi hyvä mieli! Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.

kynsikollaasi

Onko kokemuksia saman kaltaisista ”suosituksista”? Joku on suositellut jotain ja kun itse päätät kokeilla, se olikin jotain ihan muuta, mitä odotit?

Leave A Reply

Navigate