Keittiön seinä

Uuden asunnon myötä saimme valoisan ja toimivan keittiön. Olen miettinyt, että yhden seinän voisi maalata, mutta löysin Pinterestistä hauskan idean seinälle, joka olisi helposti toteuttavissa. Sen sijaan, että alkaisimme suojaamaan nättiä uutta lattiaa maalarin taidoillamme ja sotkemaan toisiamme maalilla, saisi seinään eloa kasveilla. Nyt keittiön nurkkauksessa näyttää tältä:

kotiIMG_7738

kotiIMG_7739

kotiIMG_7741

Kuvien ottamisen jälkeen tuo kello pamahti lattialle ja meni rikki. Harmi, mä niin tykkäsin siitä. No, onneksi meillä on toinenkin kello, se on vain tyylillisesti hyvin erilainen kuin tuo. Miehen onneksi rikki mennyt kello ei ollut hänen lemppari.

Meillä on todella Ikea-painotteinen koti. Skandinaaviset, puhtaat ja suorat linjat miellyttävät meitä. Myönnettäköön, että halpa hinta on ollut myös hyvä syy käydä Ikeassa ja Vantaan Ikea oli entisen kodin lähikauppa 🙂

Inspiraationi tälle keittiön seinälle olisi tässä:

Tuo alin kuva on ehkä liian kasvipainotteinen. Mulla on ollut aina peukalo keskellä kämmentä. Ostimme tänne uuteen kotiin muutamat kasvit ja yksi on jo kuoleman kielissä, juuri tänään yritin sitä elvyttää, saas nähdä mitä käy. Mutta jos rajottaisin kasvien määrän yhteen tai kahteen, niin se ehkä olisi ihan hyvä. Viinilasien sijoitus hyllyn alle olisi aivan mahtava ja näyttävä, mutta viinipullot eivät sijoittuisi tuohon, joten viinilasit olisivat aika yksinäiset, ellen keksi sitten niiden kanssa seuraksi muita astioita. Tuo ylin kuva on ihan meidän kodin näköinen, tosin meillä ei ole tuollaisia astioita, mutta you get the picture 🙂

Meillähän ei ole muuta kuin aikaa haaveilla ja toteuttaa tätä kotia. Kyseistä seinää varten ei edes tarvitse iskuporakonetta, joten sitäkään ei tarvitse lähteä erikseen lainaamaan. Ruokaopukset olisi kiva saada hyllylle ja tuo kasvi piristäisi todella paljon keittiötä!

Mustavalkoinen seinä

Viinilasiseinä

Kasviseinä

Leave A Reply

Navigate