Kesäksi joku bob

Mä olen nyt kasvattanut näitä hiuksia ihan tarpeeksi pitkään ja keksin jossain vaiheessa, että leikkaan lyhyemmäksi vasta kesäksi. Kysyin tossa yks päivä työkaverilta, että mitä tarkoittaa, jos leikkaan ”kesäksi”. Milloin siis saan leikata hiukset? Hän vastasi, että maaliskuussa. Ai kiva, ens kuussa?

Tossa joku aika sitten heräsin taas siihen, että hiukset on niin pitkät, että latvoihin oli tullut jonkun verran kaksihaaraisia. Mulla on viimeksi ollut kaksihaaraisia silloin, kun mulla viimeksi oli (melkein?) näin pitkät hiukset, eli vuonna 2009. Tästä voin päätellä, että hiuksillani on lyhyt elinkaari. Työkaveri napsaisi pituudesta hieman pois ja jatkoin kuivien latvojen saksimista kotona. Aina silloin tällöin, vähän kerrallaan, sieltä täältä.

Vaikka lattia näyttää siltä, että karvaa lähti ja siltä se tuntuukin, niin ei sitä huomaa, kun peiliin katsoo. Ehkä hieman terveemmältä näyttää, kun pitää hiuksia auki. Nyt kun latvat on siistimmät, kehtaan ehkä pitää enemmän hiuksia auki. Muistan myös tehdä pitkillä hiuksilla vielä kampauksia, joita lyhyellä ei sitten voi. Nautin vielä näistä hetkistä, kun saan ponnarin kiinni päälaelle ja niskaan jää söpösti niskavillaa sojottamaan.

Kesäksi aion hommata sen niinkin suositun bobin, mutta kysymyksenä on vielä se, että tuleeko siitä pitkä bob tai lyhyt bob.

Mullahan riittää näitä hiuksia molempiin bobeihin, mutta lyhyemmän bobin rokkaisin ehkä paremmin. Pidempi bob vois olla helpompi siirtymisriitti. Toisaalta jos vetäisin heti lyhyemmäksi, saisin ajan kanssa sitten pidemmän bobin.

Mitä mieltä sä olisit, lyhyempää vai pidempää?

2 Comments

  1. Oi vitsi toi mustavalkosessa kuvassa oleva malli sopi sulle tosi hyvin! 🙂 Tosin näyttää kyllä sopivan kaikki muutkin! Sä oot kanssa tommonen ”kaikki sopii”-ihminen, ihan epäreilua! 😀 😀 Mä en enää koskaan leikkaa otsatukkaa, koska tiedän että tuun taistelemaan sen kanssa siihen asti, kun se taas kasvaa pois.. enkä toisaalta halua kauhean lyhkästäkään enää, vaikka tää pitkä reuhka onkin kuuma kesällä.. Ja nyt jäin kattelemaan noita sun mallejas, että pitäiskö sittenkin! 😀

    • Taru Reply

      Kiitti kommentista 🙂 Ja ah, kiitos kehuista 😀 Mä oon vähän ehkä ajautumassa tuohon mustavalkoisen kuvan tyyliin, kuitenki aika simppeli ja helppo sit ku karva kasvaa 😉

Leave A Reply

Navigate