Kesäloman välipäivitys

Puolet kesälomasta on nyt vietetty. Jos nyt oikein tarkka haluaa olla, niin oikeastaan jo yli puolet. Ajattelin tulla aikani kuluksi hieman kertomaan mitä ollaan touhuttu.

Ensimmäinen viikko vietettiin mökillä. Ensimmäinen ärsytys tuli siitä, että kamerani laturi oli jäänyt kotiin. Peten veli asusteli meillä ja lupasi lähettää laturin seuraavan majapaikan kaupunkiin. Toinen kesäloman ärsytys tuli valitettavasti siitä säästä, vaikka lupasinkin, etten siitä valita. En valittaisi, koska en voi säälle mitään. Mutta fakta on se, että mökillä jäi tekemättä niin paljon, koska koko ajan tuuli, satoi tai jotain muuta yhtä ihanaa.

Mökillä oli kuitenkin aivan hemmetin ihanaa ja rentouttavaa. Onneksi grilli on katoksessa, joten pystyimme nauttimaan grilliruuasta säällä kuin säällä. Syötiin kaikkea ihanaa ja hyödynnettiin myös oman maan ruohosipuleita. Mökille on myös tapana ostaa jotain sellaista leipää, joita emme kotona syö. Ja sipsiä, koska mökillä on kiva myös herkutella. Karkkiakin ostettiin, mutta mepä tuotiin mökkireissun päätteeksi puoliksi syödyt karkkipussit kotiin.

Saunottiin paljon ja heitettiin talviturkit. Parina iltana oli ihan kohtuullisen tyyntä eikä satanutkaan, joten vedessä pystyi jopa jonkin aikaa ihan oikeasti uimaankin.

Ja mikä parasta, vietettiin yhteistä aikaa ja nukuttiin paljon.

Viikon vaihteessa vaihdettiin mökkiä ja mä odotin tietysti innolla sitä laturia, joka odotteli mua siellä toisella paikkakunnalla. Ja perkele, Peten avustuksella mä vastaanotin kuitenkin videokameran laturin, joka ei käy mun kameraan. Kesäloman kuvasaldo järkkärillä on jäänyt reilusti alle 200… Säälittävää, tiedän.

Toisella mökillä Peten jo aiemmin vieraillut kipeä häntäluu alkoi kipeilemään ja onnistuipa Pete sitten jossain välissä nyrjäyttämään nilkkansa. Häntäluu kipuili niin pahasti, että mökiltä ajeltiin kotiin jo kahden yön päästä. Tarkoitus oli hengata siellä mökillä perjantaihin tai jopa lauantaihin asti.

Eilen käytiin sitten Peten veljen konffiksessa ja sinne sit päädyttiin ihan vikoina vieraina, kiitos häntäluulle tarkoitettujen troppien. Juhlat oli ihanat, mutta mua jäi harmittamaan, etten taaskaan tajunnut ottaa meidän hienoista asuista kuvia! Molemmilla kälyillä oli niin ihanat mekot, että oma ihme mekkonen näytti ihan verholta! Päivän tähti oli myös pukeutunut todella upeasti, niin ne nuoret vaan kasvaa, ai että. Juhlista poistuttiin häntäluu koipien välissä. Tai jotain sellaista.

Onhan tässä sit tullut muutakin tehtyä, vaikka tuo viime viikko ei nyt ihan suunnitelmien mukaan mennytkään. Mutta, me oltiinkin sovittu, ettei tehdä suunnitelmia, mennään ja tehdään fiiliksen mukaan, joten viime viikko mentiin häntäluun (ja nilkan) mukaan.

Pete oli järkännyt yllärinä Tukholman risteilyn huomiselle eli lähdenkin tästä pakkailemaan reissua varten. JEE!

Leave A Reply

Navigate