Kesän vaatekapseli, osa 2

Kun lähtökohtana on sekamelska -värejä, printtejä, eri malleja- on hankala saada mitään kivaa kokonaiskuvaa kaikista kesäkapselin vaatteista. Saanko luvan pitää kaksi kesäkapselia? Tai sitten vain unohdan koko hemmetin kapselin kesäksi. Jooko?

Kun kaps… kesävaatteisiin kuuluu hameita, housuja, shortseja ja mekkoja, myös yläosavalikoima on runsaampi kuin vaikka talvella. Muutamia tunikamittaisia yläosia on säilynyt käyttökelpoisina leggings-ajoista, joista pidän edelleen. Kun säiden lämmetessä tuli tarve (halu?) saada mekkoja, niitä myös päätin hankkia, koska kaapissa oli oikeasti vain yksi mekko, jota voi käyttää arkisin. Viime kesänä lupasin käyttää enemmän hihattomia mekkoja ja toppeja ja lopettaa allien piilottelu, koska en sentään omista maailman isoimpia alleja. Nih.

kesä333IMG_4389

Kaksi uutta mekkouutuutta löytyi vahingossa. Punainen löytyi Kierrätyskeskuksesta, maksoin siitä muistaakseni kolme euroa. Materiaali on keinokuitua, joka ei rypisty ja mahtuu pieneen tilaan. Keinokuidusta huolimatta en usko, että on kovinkaan hiostava. Kukkamekko sen sijaan löytyi H&M:ltä (netistä katoin tota sillä ajatuksella, että sopii mulle… EI IKINÄ!), mutta päällä mekko olikin tosi kiva eikä maksanut kuin 15€. Vaikka rypistyykin helposti (haha, pesun jälkeen oli melkoisen ryppyinen), mutta kuvio antaa anteeksi sen verran, etten tarttunut silitysrautaan. Enkä aiokaan.

kukkamekko

printtimekko

Joten, jes, kaksi kivaa ja hyvinkin erilaista kesämekkoa! Mitäs muuta… Ai niin. Tilasin H&M:ltä kasan vaatteita, joista pidin vain yhden tuotteen. Vihreät pellavahousut, jotka on tosin jo vähän nyppyyntyneet haaroista (liekö huonohko laatu vai vaan mun reidet syynä) ja niitä olenkin jo käyttänyt muutamaan otteeseen.

vihreäthousut

Enkä tiiä mikä ihmeen kolmenkympin (viidenkympin?) kriisi mulla on, kun toi kukkakuvio viehättää joka puolella. Kontista bongasin tollaisen kukkapaidan, vähän läpikuultava sifonkinen härpäke, joka menikin heti pesun jälkeen rikki, mutta koska sain veljeltä takaisin ompelukoneeni, pystyin korjaamaan sen heti ja toisin kuin epäilin, korjaus onnistui hyvin! Paita maksoi kolme euroa, joten pieni korjaus ei nyt tuossa hinnassa haittaa mitään.

kukkashort

Kukkapaita on aika jännän värinen, mutta sopii monen kanssa. Nyt on vihdoin otettu hintalappu näistäkin shortseista, jotka vasta viime kesän lopulla ostin! Istuu oikein kivasti päälle ja pituus on oikein loistava. Rehellisesti sanottuna en muista, paljon näistä maksoin, mutta en varmasti paljon mitään… Ehkä vitosen? Vaikka shortsit ovatkin tummansiniset, menee mustista ja sopii jopa viime kesänä hommatun tunikahärpäkkeen kanssa.

tunika

Tjooh, semmoiset perus kivat shortsit. Oon muuten kirppiskierroksillani testannut parit culottesit ja voin nauraa melkein ääneen, että ei tosiaan ole mun juttu. Ei, ei eikä ei. Kun on lyhyt ja vähän mahakas, culottes ei imartele. Mutta, arvatkaas mitä kävi, kun vahingossa vedin ylleni H&M:llä housut, jotka Mies nimesi heti Ninjahousuiksi. Ostin ne.

ninjahousut

Hahhahaa, Mies ei tykännyt näistä ollenkaan, mutta kun stailasin sopivalla paidalla, oli hän (ehkä?) ihan ok asian kanssa. Mä niin tykkään tosta materiaalista, ihanan ohkaset ja vilpoiset eikä yhtään harmita, että onkin mustat!

Ja sitten lopuksi iso kiitos Vilalle, joka kuulemma myy ympäri vuoden (säädettäviä) spagettiolkaimisia mustia ja nudeja toppeja, joka on sellaista liukaspintaista materiaalia. Ostinpa sitten kerralla kolme -kaksi nudea ja yhden mustan- koska kolme sai kahden hinnalla. Nyt voin käyttää kuumemmillakin päivillä tätä kivaa kirppislöytöä, mustaa pitsipaitaa, ilman, että napa vilkkuu 😉

kesä333IMG_4387

Tällaisia siis kesän kapselissa. Tai siis multikapselissa. Kesähattua odotellessa, jotta kesälomalla voi chillailla rauhassa mekko päällä ja juoda Starbucksin jääkahvia ilman, että meikitön naama loistaa parin korttelin päähän. Toisaalta, arskatkit on nyt jees, kun niissä on vahvuudetkin.

Leave A Reply

Navigate