Kirjoittajasta

Olen Taru ja toivotan sut tervetulleeksi mun blogiin!

 

Kirjoittaminen on kuulunut elämääni pitkään ja yläasteikäisenä olin varma, että musta tulee joko kirjailija tai toimittaja. Kirjoitin niihin aikoihin paljon ja näin aikuisena tarinointeja luettuani pudistelen päätäni. Olinpa mä naiivi.

Valokuvauksesta kiinnostuin jo ennen yläasteikää ja oman ensimmäisen kameran sain yläasteella. Muistatteko APS-kamerat? Se oli semmoinen. Digikameroita olikin sitten liuta ennen kuin sain digitaalisen järjestelmäkameran.

Nämä kaksi harrastusta yhdistyvät siis tässä blogissa. Mitä tällä tarjoan teille? Siivun oman elämästäni. Jaan kuviani, kerron kuulumisia ja jaan ajoittain ruokaohjeita, syvällisempiä ajatuksia ja kirppislöytöjäni. Ikuisuusprojektina on täydellisen vaatekaapin sisällön luominen.

Jaan kerrostalokolmion yhdessä mieheni kanssa. Yhdessä olemme kulkeneet teini-ikäisistä asti ja yhteinen intohimo on matkustelu, josta kirjoittelen myös. Matkablogi on myös olemassa ja sinne pääsee tästä.

Koulutukseltani olen muun muassa merkonomi. Tällä hetkellä teen töitä hypermarketissa infolaisena ja rahanlaskijana. Työ on hektistä, mutta jollain tapaa terapeuttista. On myös ihana tavata erilaisia ihmisiä.

On mukava, kun päädyit tänne ja kenties jäät seuraamaan näitä siivuja elämästäni. Olisi kiva myös tietää sinusta, joten heitäthän kommenttia tähän suuntaan.

Yhteyttä muhun saa Instagramin kautta ja kirjoittamalla sähköpostia info (a) anotherstory.fi

Navigate