Kirppislöytöjä kotiin

Mulla oli eilen vapaapäivä ja koska olin luvannut Miehelle aamusta kyydin töihin, ajattelin, että voisin käydä tsekkaamassa Nihtisillan Kierrätyskeskuksen. Nettisivujen mukaan kyseessä on iso myymälä, mutta ulkopuolella kun odottelin ovien aukeamista, tajusin, että se on oikeasti iso. ISO. Olin paikalla about kymmenen minuuttia ennen ovien avausta ja ulkona odotteli jo porukkaa. Kun ovet vihdoin aukes, kaikki ryntäs etsimään jotain ja henkilökunta tervehti aurinkoisena.

Se on jännä, miten kirppiksiltä ei ikinä löydy sitä mitä lähtee etsimään, mutta löytää kaikkea, mitä ei tiennyt kaipaavansa. Välillä on toki poikkeuksia! Nyt lähdin oikeastaan avoimin mielin ja toivoin vain löytäväni jotain.

Muutama viikko sitten olin bongannut Vantaan Kontista olkkariin paneeliverhot. Tulin kotiin, iskin yhden paikoilleen ja voi hitto se näytti tyhmältä, koska se oli liian lyhyt. Ei se mitään, päätin olla luova ja käänsin verhot vaakatasoon. Se oli ihan hauska vaihtoehto, saatiin vähän väriä olkkariin. Eilen sitten löysin olkkariin ihan täydellisen verhon. Mietin, että otan kuvan ja laitan Miehelle, vähän niinku testiksi, että mikä on hänen reaktio. Mies olikin just laittanut viestiä ja kysynyt, miten menee. Vastasin, että löysin ihan kivat verhot ja nappasin kuvan. Mies vastasi hyväksyvästi. Tämä yksi verho lähti siis mukaan ja syrjäytti hassut paneeliverhot heti. Verhot ei edes haisseet semmoiselle tunkkaiselle, niinkuin monet tekstiilit ostettuna kirppiksiltä, joten vaihdoin verhon heti paikoilleen ja voi että ku rakastan sitä. Mieskin tykkää.

verhot (1)

verhot (2)

Kirppiskierrokselta löytyi vähän jotain muutakin… Stay tuned, jatkoa luvassa!

Mikä on sun mielipide uudesta verhosta?

Leave A Reply

Navigate