Kirppistellen uusia vaatteita

Rakastuin niin uuteen olohuoneen verhoon ja aurinkoi paistoi kivasti, joten pystytin uusien löytöjen kuvauspisteen verhon luo. Laitoin vähän kesämusaa Spotifysta ja avasin parvekkeen ovet, jotta parvekkeelle pakkautunut kuuma ilma loihtisi mulle kesäfiilistä entisestään. Hei, kyllähän tosta nyt piti nauttia. Jos missasit edellisen kirppispostauksen, eli nuo äsken mainitsemat verhot, klikkaa tästä.

kirppiskesä (1)

korvikset

Kävin siis eilen ensimmäistä kertaa Espoon Kierrätyskeskuksessa. Jo edellisessä postauksessa kerroin, että ennen ovien avausta ulkona odotteli ihmisiä. Paikka tosiaan oli iso ja aikaa olisin voinut kuluttaa sinne enemmänkin, nyt hengasin siellä puolitoista tuntia, huh huh. Tällaiselle minirakolle oli ihana plussa se, että myymälästä löytyi asiakaswc! Vaikka ihmisiä oli paljon, ei kukaan ollut tiellä, sillä tilaa oli mukavasti. Jossain vaiheessa tosin joku mummo kärryjen kanssa meinas töytästä mua pebaan, mutta väistin sen hienolla tanssiliikkeellä. Liikkeessä oli ihania esillepanoja ja nyt vasta jälkeenpäin mietin, että olisin voinu ehkä napata pari kuvaa siellä.

Kierrätyskeskuksesta löysin kaikki kuvissa näkyvät ihanuudet, paitsi tuon mustavalkoisen mysteerin. Sen nimittäin löysin eilisen toiselta vierailulta. Päätin nimittäin suunnata Kierrätyskeskuksesta vielä Espoon Konttiin ja sekin paikka teki minuun mukavan ensivaikutelman. Tosin vaatteet oli vähän sekavasti sijoitettu, siihen olisin kaivannut jotain selkeyttä. Konteissahan ei juurikaan ole mitään esillepanoja, ihan vain muutama pieni rypäelmä jossain. Mustavalkoinen mysteeri, mikä se on? Venaa vähän, kyllä se tulee.

Mukavaa vilpoista viskoosia, jossa ei ollut mitään kokomerkintöjä saatika pesuohjeitakaan. Ei siis myöskään merkintää siitä, kumpi on etu- ja kumpi takapuoli. No, väliäkös tuolla, koska ne puolet oli samanlaiset. Pituus tällä mekolla oli aika jees, vajaa nilkkapituinen, mutta sen verran ohutta matskua, että alla pitää olla muotoileva alusasu, jotta ihanat muhkurat silottuu.

kirppiskesä (3)

Muotoilevilla alusasuilla on vaan sellainen hassu vaikutelma, että se kerää koko vatsan yhdeksi palloksi, jolloin mulle tulee sellainen näkymä, että ihan ku olis vauvamaha. Kuvissa se ei tietenkään näyttänyt siltä, joten sellainen piti tehdä. Haha, tiedän, olen hieman pöllö.

mekko kirppiskesä (4)

Ja sitten se mustavalkoinen mysteeri. Tadaa! Itseasiassa tilasin piiiitkästä aikaa H&M:ltä parit vaatteet ja sieltä on tulossa yhdet saman tyyppiset housut, mutta pelkään nyt jo, ettei ne mahdu tai … jotain muuta. Mutta nää oli hassut. Merkki viittaa johonkin sellaiseen aikaan, kun mä olen kontannut ja ihmiset on käyttäny vyölaukkuja. Siihen viittaa myös housujen mallikin. Nää meinaa nousee navalle ja hyvä niin, saanpa puolet vatsasta piiloon, haha.

kirppiskesä (7)

Alla olevassa kuvassa näkyy näiden housujen ainoa miinus. Tohon vetoketjun ja napin väliin jää tommonen rako. No juu, se voi ehkä johtua tosta mahastakin, mutta on toi vähän hassu 🙂 Onneksi tuo jää paidan alle. Tämä paita on viime vuonna saatu työpaita, jota en tosin hirveästi käyttänyt töissä, koska se ei ollut kovinkaan käytännöllinen töissä. Mutta muuten sitä tuli pidettyä paljon.

kirppiskesä (8)

Hei mul on kivat housut ja keksin poseerata myös istuen. Jos mietitte tota pinkkiä ranneketta, niin yks Planin myyjätyttö antoi sen mulle allekirjoitusta vastaan.

mvhousut

kirppiskesä (17)

Mitä mieltä ootte näistä housuista? Valkoisen kanssahan se menee ihan kivasti eli myös mustankin paidan kanssa. No, pitihän tätä varten ryhtyä stailaajaksi ja kokeilin eri asuvaihtoehtoja. Niistä sitten taas myöhemmin tai tästä tulee maratonteksti.

Okei, eli siis mysteeri osoittautui housuiksi. Oikeasti väri ei ole musta, vaan tummansininen! Mitäs sanotte, voiko tämmöinen pätkä ja vähän mahakas tällaisia pitää?

Toinen housulöytöni oli ruskeat, joista roikkui vielä alkuperäinen hintalappu! Tarkempi tarkastelu kertoi housujen olevan Lindexin viime kesän mallistosta ja mä vielä vähän pohdin teenkö näille jotain korjausjuttuja, jolloin vaarana on se, että näistä tulee käyttökelvottomat (olen surkea ompelija).

kirppiskesä (18) ruskeathousut

Lyhentäisinkö ehkä leveän sauman verran pituutta vai tuplasti sen? Vai kenties vielä reippaammin? Vai annanko olla noin ja käärin, jos tarvii? Nämä housut meinaa voisin ihan hyvin sisällyttää vielä syksyn kapseliinkin, kun väri on suht neutraali. Mä en oo ikuisuuksiin käyttänyt tällaisia housuja ja se vähän mietityttää. Kun ei ole pillit, tuleekohan näitä käytettyä?

Hameita yritin salaa metsästää kummastakin paikasta, mutta enpä sitten taidakaan olla niin hametyyppi enää. Saas nähdä onko tuolle mekollekaan hirveästi käyttöä, tai no… Että monesti se tuleekaan vedettyä päälle ja missä kehtaan kulkea maha ja rinnat pystyssä.

Eli sellaisia löytöjä eilen! Rahaa meni reilu 20€ ja hippi-Taru sanoisi, että säästinpä luonnonvaroja noin 60 kiloa, what ever it means.

2 Comments

  1. Kesäbiisit Reply

    Mä nyt vähän mainostan, mutta lisää kesäbiisejä olis osoitteessa facebook.com/kesabiisit. Käy tykkäämässä 🙂

    • Taru Reply

      Miten käy tykkäämässä, kun ei omista Facebook-tunnusta?

Leave A Reply

Navigate