Kohti korkeuksia

Kaktus on asunut meillä kuukauden. Tämän viikon vapaapäivinä tajusin jotain, kun kuvailin kasveja ja muita juttuja. Se pirun kaktushan on kasvanut! En olisi kiinnittänyt tähän mitään huomiota, mutta kun muokkailin näitä uusia kuvia, aloin miettimään oliko muka vanhoissa kuvissa näin paljon piikkejä (niihin kun on hyvä kiinnittää huomiota Photoshopin ollessa auki).

Uskokaa tai älkää, mutta tällainen muutos on tapahtunut kuukaudessa!

kakatus

Mulla ei edelleenkään ole peukaloa mitä työntää multaan, mutta joitain sormia kyllä uskallan vähän kastaa multaan. Kärsivällisyyteni on pitänyt kaktuksen ja mehikasvin kastelemattomuudesta, mutta tuntuu, että energisoin sen takia kastelua muihin kasveihin ja ihan liikaa. Jouduin vähän vekslaamaan mullan ja ruukkujen kanssa ja tein oudon löydön. Yhden kasvin ruukusta löytyi toinen kasvi, jota emme ole vielä tunnistaneet. Nostin pikkukasvin ihan omaan ruukkuun. Me kasvatamme nyt siis nimetöntä kasvia. John Doeta. Vai Mary Janea?

vihrimg_2830

 

Jos haluat arvata mikä tuosta minikasvista kasvaa, kommentoi ihmeessä tähän kirjoitukseen! Yritän pitää kasvin hengissä ja kasvattaa sitä. Siinä vaiheessa, jos se alkaa ampumaan lasereita ja syömään ihmisraajoja, joudun varmaan viemään sen bioroskikseen.

Sitä odotellessa.

Leave A Reply

Navigate