Kolme hyvää

Kun ei keksi mitään kirjoitettavaa, on ihan hyvä tarttua blogeissa pyöriviin haasteen tapaisiin kirjoituksiin. Tämä positiivinen haaste löytyykin jo monesta blogista. Päätin tarttua härkää sarvista ja keksiä jotain kirjoitettavaa tämän ansiosta.

Kolme hyvää asiaa päivissäni

Tietynlainen kiireettömyys. En ole ahtanut kalenteriani täyteen kaiken maailman kissanristiäisiä ja ihan syystä. Jos tiedossa on iltavuoro, yritän alkupäivän vain relata ja tehdä mukavia asioita.

Kahvi. Kahvihetket rentouttaa ja pakottaa pysähtymään hetkeksi.

Suihku. Mikäs sen mukavampaa tapaa aloittaa päivä tai lopettaa se. Lämmin, raikastava suihku, jonka jälkeen on ihana aloittaa päivä… Tai lopettaa se.

Kolme hyvää asiaa minussa

Olen helposti lähestyttävä. Näin mulle on ainakin sanottu työelämässä ja sen takia varmaan pärjäänkin asiakaspalvelutyössä.

Olen kannustava. Oli sitten kyseessä työkaverin tsemppaus konfliktin jälkeen tai Peten kannustaminen tiskaamiseen, yritän olla kannustava. Haha.

Ja jos en ole tarpeeksi kannustava, kuuntelen ja olen empaattinen. Yritän aina asettua toisen saappaisiin.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Se, mitä odotan eniten, on kesäloma. Elokuussa lähdetään neljättä kertaa Yhdysvaltoihin ja melkein kaikki varaukset on tehty. En malttais odottaa…

Toivon kehittyväni työelämässä ja saavani sitä kautta enemmän itsevarmuutta ja uusia avoimia ovia työelämään.

Se, ettei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, onhan vuosi vasta alkanut. Toisaalta hieman jännää, mutta yritän ajatella tulevaisuuden kannalta positiivisesti. Ajattelen esimerkiksi nyt, miten se 90 miljoonaa euroa vaikuttaisi elämääni.

Kolme hyvää asiaa blogissani

Toivon, että muitakin miellyttää blogissani visuaalisuus. Itseäni tökkii pari asiaa, mutta ne on onneksi hyvin pieniä. Tähän etsin parhaillaankin muutosta, mutta niillä ei ole kiire. On ihana päästä tuottamaan itse tekstiä, kuvia ja sitä kokonaisuutta, joka tästä syntyy.

Käyttöliittymä on alusta asti ollut helppo. Sehän ei teille näy, mutta se on iso asia mulle. Jos käyttöliittymä olisi surkea, en pitäisi blogia. En jaksaisi koko ajan tapella erinäisistä asioista, joten helppous on tässäkin asiassa tärkeä.

Olen törmännyt muihin ihaniin blogeihin ja bloggaajiin. Ilman omaa blogia seuraisin vähemmän muiden blogeja enkä välttämättä olisi törmännyt teihin ihaniin tyyppeihin! <3

Ja sitten heitän pallon sulle. Mitkä on sun kolmet hyvät? Laita linkki kommenttikenttään!

Leave A Reply

Navigate