Korvakorut by Ilona

Ostin jo tuossa muutama viikko sitten, ehkä parikin kuukautta sitten, ex-temporena keltaiset korvakorut. Nämä ihanuudet huusivat nimeäni enkä osannut perustella niiden ostoa itselleni. En mä tarvitse korviksia. Mulla on kotona ihan tarpeeksi korviksia. Mutta kun tuo väri, mutta miten hyvin nämä sopivat mulle, mutta mutta. Sitten keksin, että palkitsen itseni. Olin saanut töissä kuukauden asiakaspalvelija -tittelin ja päätin, että tämä on mun oma palkkioni siitä.

Sain kunniamaininnan oltuani uudessa työpaikassa vain muutaman kuukauden. Luulin sitä ensin vitsiksi, koska meidän yksikössä on yli sata työntekijää. Mutta näin lähin esimieheni mulle kertoi ja sanoi vielä perustelut valinnalle. Voi jessus sentään, mä oon hyvä. Hyvää yritän, mutta tulos onkin vielä enemmän.

Näin vaatimattomana sanon, että ihan oikeasti, en mä tahalleni muka niin hyvä ole. Asiakaspalvelu-minäni on vain sellainen. Ilmeisesti pirteä, positiivinen, iloinen ja aurinkoinen. Eikö ne tarkoita samoja asioita? Taitaa tarkoittaa.

Samalla lailla voisin luonnehtia näitä korviksia. Ihanan pirteät ja aurinkoiset.

Kyllähän tuo tunnustus veti sanattomaksi. Mutta samalla tuli olo, että apua, pidetäänkö mua esimiehen lellikkinä, olenko nyt muiden silmätikkuna. Ja miten ihmeessä mä olin tuollaisen tunnustuksen saanut, kun en edes tuolloin tuntenut talon kaikkia esimiehiä, tiiminvetäjiä, ketä lie.

Mutta tottahan se on. Olen iloinen ja pirteä. Vaikka herätyskello olisikin soinut 4:35 ja olen nukkunut liian huonosti, palvelen ensimmäistä asiakasta ihan yhtä pirteästi ja hymyillen kuin viimeisintä. Ja vaikka mielessä on tuhat asiaa, jotka pitäisi hoitaa. niin silti palvelen kaikkia samalla lailla; iloisena ja positiivisena.

Ehkä nämä Ilonan korvakorut tosiaan kuvastavat mun luonnetta. Pirteä ja aurinkoinen. Toivon, että vielä useammankin vuoden päästä muistan miksi nämä korvakorut ostin aikanaan itselleni. Ja sen kautta saisin voimaa tehdä työtäni yhtä hyvin, ellen paremmin.

Jännä juttu tosin, etten ole näitä korviksia käyttänyt töissä kuin kerran. Nämä voisin ihan hyvin sisällyttää työ-lookiini, sillä keltainen sopii hyvin vihreään univormuuni. Haha, univormu.

Haluatko sinäkin voimaa keltaisesta väristä? Osta korvikset tästä ja tsekkaa muitakin ihania koruja tästä.

Leave A Reply

Navigate