Eroon hiusten vihreydestä

Ai jumpe, toi punainen sävy olis aika makea, noin niinku kirjaimellisesti makea! Hetkellisesti taas mietinkin eilen punaista sävyä hiuksiin, kun Pete sanoi punaisen valaistuksen alla, että mulla onkin kivan punaiset hiukset. No, se ajatus kesti vain hetken.

Mutta, mun typerästä hiusten värjäämisestä on nyt reilu kuukausi ja silloin meinasin, että olen heti varaamassa kampaajalle aikaa. Kävikin niin, että päätin suoriutua tehtävästä yksin ja vinkkejä sain myös Piialta.

Liikkelle lähdin jo silloin kaapista löytyvillä aineilla, mutta totesin aika pian jopa silloisen ”deep seerumin” lähinnä tavalliseksi shampooksi. Ajatuksissani oli ostaa joku hitsin kallis hopeashampoo, mutta hiuksista huolimatta en saanut itseäni asiantuntevaan liikkeeseen. Päätin tyytyä tuttuun ja turvalliseen Biozelliin, joka on ollut aiemminkin käytössä ja se on hintalaatusuhteeltaan erinomainen!

Biozellin syväpuhdistava shampoo ja hopeashampoo tekivät taikansa aika nopeasti. Pesin hiuksia päivittäin ja värin palatessa normaalimmaksi pesin hiukset joka toinen päivä. Kun väri tuntui junnaavan paikallaan, kävin hakemassa vielä Biozellin Color Maskin siinä toivossa, että vielä tapahtuisi edes jonkin verran muutosta sävyssä. En tiedä oliko color maskin vai vielä uusien pesujen ansiota, mutta joku aurinkoinen päivä havahduin siihen, ettei hiuksissani juurikaan enää irvistellyt vihreä sävy.

Viimeisin tekoni oli täydentämällä Biozellin perhe adoptoimalla mukaan Garnierin uutuus, vaalentava spray! Mietin, että en ainakaan menetä muuta kuin rahaa, jos Garnier ei toimikaan. Ja tadaa, Garnier taisi antaa vikan boostin Biozellin perheelle ja vihdoin kehtaa pitää hiuksia auki (jos ne on pesty 🙂 )!

Koska viime aikoina olen pessyt hiuksia liiankin usein, nyt alkaa tottuminen taas siihen, että pesen hiuksia harvemmin. Joka ikisellä pesulla aion kuitenkin käyttää hopeashampoota ja latvoille heitän vielä Garnierin hoitoaineen ja hiuksia kuivatessa vähän suhautan Garnierin vaalentavaa sprayta. Sitten aina silloin tällöin muistan sen syväpuhdistavan ja color maskin.

Ja unohdan hiusvärit. Goodbye.

Joten, ongelma selätetty. Kiitos Piialle vinkeistä!

Kiitos Biozellille, taidan pysyä uskollisena käyttäjänä. Garnierin vaalentavaa sprayta voin muuten suositella muillekin vaaleahiuksisille. Ihana miellyttävä tuoksu ja  helppokäyttöinen kaveri. Voin kuvitella, että saan tästä tuleville kesille must-have-tuotteen.

Ja nyt lupaan, etten hetkeen edes mainitse hiuksia blogissa.

2 Comments

  1. Jee, hienoa, että ongelma on nyt selätetty! Eikä muuten kyllä viherrä enää yhtään 🙂

Leave A Reply

Navigate