Kultaa korvissa

Nykyisten silmälasien takia isot korvikset ovat jääneet vähälle käytölle. Sen lisäksi olen huomannut, että rihkamakorut ovat vähän kutitelleet käytössä, koska korvat olivat oikeastaan jo tottuneet olemaan ilman mitään ylimääräistä. Ainoastaan uudemmissa rei’issä on olleet korut, mutta nekin ovat olleet aitoa kultaa. Koska kolmenkympin rajapyykkikin jo ohitettiin viime kesänä, mietin, että pitäiskö vähän aikuistua ja hommata oikeitakin koruja. Aitoja. Ei mitään rihkamakamaa vaatekaupoista, jossa lukee ”nikkelitön”.

Niinpä sitten risteilyllä ollessamme Pete päätti piristää ja hemmotella vaimoaan. On se mukava, kun mulla on tommonen mies.

Buckley London ei ollut entisestään tuttu, mutta käväistyäni sen verkkokaupassa tykästyin varsinkin korviksiin. Simppeleitä, mutta sellaisia korviksia, joissa on joku kiva juju. Hintakaan ei ole lompakkoa raastava. Nyt vaan pitäis ottaa itseään niskasta kiinni ja tajuta, ettei ne korvikset yhtäkkiä vaan tipahda korvista ja niitä voi oikeasti käyttää myös töissä.

Mitäs mieltä olette, tekikö mies hyvät ostokset?

2 Comments

  1. Äääh, siis ihania! Mulla ei ole ollut reikiä korvissa enää ikuisuuksiin, eikä varsinaisesti koskaan ikinä. Kävin ensin ammuttamassa – ei sopinut. Sitten kävin lävistäjällä – eikä sopinut sekään 🙁 Mä niiiin haluaisin taas reiät, että saisin kans jotain tosi kivoja korviksia! Ehkäpä mä uskaltaudun ne hakemaan ja hankin kanssa tämmösiä, ”aikuismaisia”, koruja! 🙂

    • Taru Reply

      On outoa, että joillain ne reiät ei vaan pysy! Ja joillain taas saa olla vuosia ilman korua ja silti se reikä löytyy 😀 Ehkä sä joskus vielä hankit uudet, ehkä 🙂

Leave A Reply

Navigate