Kun kevät tuli ryminällä

Meitä on hellitty lämmöllä ja auringolla. Kevät tuli sittenkin ja ihan yllättäen. Tällä kertaa lumi ei yllättänyt autoilijoita, vaan lumen sulaminen nastalla kulkijat.

Mulla on aikuisiällä ollut selvä kevään merkki juurikin se, että saa vaihtaa autoon renkaat. Tänä vuonna olin liikkeellä turhan myöhään, mutta ajatus vielä takatakatalvesta kyti mielessä. Nyt päätin, ettei mitään takatalvea enää tule. Tosin juuri katsoin, että viikon vaihteessa taitaa yöt olla kylmiä, mutta pitänee sitten ajella extravarovaisesti, jos olen yöllä jostain kumman syystä liikenteessä.

Tuntui, että sää muuttui ihan viikossa. Yhtäkkiä ei enää tarvinnutkaan talvitakkia eikä edes villakangastakkia. Aurinkolasit piti etsiä (olin piilottanut voimakkuuksilla olevat aurinkolasit turhan hyvään piiloon) ja talvisaappaat sai unohtaa laittaa jalkaan. Nilkkureista sai ottaa pois villapohjalliset ja vaihtaa ne nahkaisiin pohjallisiin.

Mulle tuli tälle päivälle yhtäkkinen vapaapäivä ja suunnitelmiin kuuluu ainakin selkeiden talvivaatteiden varastointi. Ai miten ihanaa, kun saa ottaa vähän kevyempiä vaatteita vaatekaappiin!

Nämä tulppaanit tuli ostettua kierrätyskeskuksesta. Se on ihanaa, kun sieltä saa todella usein kimppuja ihanan edulliseesti. Samaisella kierroksella tempaisin mukaan hauskan lyhythihaisen farkkupaidan, oli muuten aika kiva löytö!

Keväälle ei olekaan suuria suunnitelmia. Äitienpäivän tienoille tuli mukava pidempi vapaa ja ajattelimme ajella mökille pitämään pientä breikkiä arjesta. Tämän jälkeen sitten odotellaankin loppukesän lomaa ihan vain normiarkea elellessä.

Nyt siis sälekaihtimet auki, jotain kivaa kesäistä musiikkia, kukat paraatipaikalle ja fiilistelemään tulevaa kevyempien vaatteiden kera!

Leave A Reply

Navigate