Kylpyhuoneen penkki

Kun saatiin taulut seinälle, innostuin taas kodin laittamisesta ja tajusin, miten vähän oikeastaan oltiinkaan saatu aikaiseksi neljässä kuukaudessa. Oltiin päätetty, ettei hankita mitään väliaikaisratkaisuja mihinkään, koska sen takia edellinen asunto oli jatkuvasti minun mielestäni keskeneräinen. Ja loppujen lopuksi siihen meni kai yllättävän paljon rahaa.

Suurin innostukseni on ollut jokin kori tai hylly suihkugeeleille ja muille, koska en tykkää, että ne putelit vain lojuu kylppärin lattialla. Mies jatkuvasti ehdotteli sellaista korikärryä, mikä oli vanhassakin asunnossa, mutta se on ruma, joo käytännöllinen, mutta ruma ja vaikea pitää puhtaana (tietäisittepä miltä se kori näytti, joka heitettiin roskiin muuton yhteydessä…).

Päästiin kompromissiin ja Mies luotti minun makuuni värin suhteen. Valittavana oli puun värinen ja musta. Mustaa harkitsin, koska se olisi tuonut kontrastia kylppäriinkin, mutta puu oli loistava valinta. Se sointuu nätisti puiseen kattoomme, mikä nyt ei tietystikään näissä kuvissa näy, hö. Puu tuo lämpöä kylppäriin ja luulenpa, että tuo väri on helpompi pitää puhtaana.

kylpimg_9026

kylpimg_9030

Jalkojen kanssa tuli taistelua, kun niitä ei meinattu saada paikoilleen. Tällä kertaa löytö ei ollut Ikeasta, vaan Prismasta! Kaupasta ostettuna hinta oli hieman alle 35€ eli täyspuusta mielestäni ihan hyvä hinta. Netissä hinta oli pienempi.

Nyt on kivempi käydä suihkussa, kun ei tarvii aina kumarrella lattian tasoon ja jatkossa onkin kivempi sheivailla jalkoja!

Leave A Reply

Navigate