Lankatekniikalla eroon karvoista

Omia vanhempia ja isovanhempia katsoessa näkee hieman omaakin tulevaisuutta. Olen saanut äitini paksut ja tuuheat hiukset, mutta mikäli olisin perinyt hiusasiani isältä, harmaantuisin nuorempana (mikä ei haittais) ja saisin isän äidin naamakarvat. Tosin niitä naamakarvoja on muutenkin ja ärsyttävimmät ovat ylähuulen kavereina. Lé moustache.

naama (10)

naama (4)

Kun ekoja kertoja kuulin lankatekniikasta, threadingista, mietin, että sitä on kokeiltava joskus. Sitten unohdin sen. Mutta jostain syystä se palasi mieleeni tossa muutama viikko sitten ja sen oli yksi syy käydä veljen luona; mun ompelukone oli sillä lainassa eli kaikki langat oli myös sen luona. En vain pystynyt sijoittamaan yhteen lankarullaan paria euroa, koska tiesin, että tarvikepakissa on miljoonia rullia.

Sitten tuli se päivä, jolloin sain ompelukoneen ja sen helvetillisen tarvikepakin takaisin. Veljenpoikani oli laittanut tarvikepakin uuteen järjestykseen, mutta löysin tavallista, ohutta lankaa heti.

Arvatkaa mitä. SE TEKI HÖPÖÄ.

karvatIMG_4220

Aivan kaikkea en saanut langalla nipistettyä irti ihosta, sen verran aloittelijan tasolla sorminäppäryyteni on langoilla. Mutta kun tekniikan hiffaa, pystyy tällä sitten kulmiakin pitämään siisteinä.

Sen verran mainittakoon, että ensimmäinen vetäisy oli jännä. Jos tätä kokeilet, älä pelästy sitä. Mutta, tähän jää jotenkin koukkuun… Pian sitä haluaakin päästä mistä tahansa karvasta eroon. Sen verran tehokasta tää oli, että onnistuin rikkomaan ylähuulen ihoa, kun en varonut tarpeeksi. Ihon pingottaminen on suositeltavaa, karva irtoaa helpommin eikä tee niin kipeää.

Operoin itseäni iltaisin ja leikkaan aina uuden langan. Pesen naaman ja rasvaan huulten ympäryksen reilulla kädellä. Operaation jälkeen putsaan vanulapulla ihon (ja hien :D) ja rasvaan vielä uudestaan. Ja siis tätähän ei tosiaan tarvitse tehdä joka ilta, mä nyt vaan nykyään satun bongaamaan lisää pitkiä karvoja mun naamasta, jotka on ihana saada pois.

karvatIMG_4213

karvatIMG_4214  karvatIMG_4228

karvatIMG_4237Ja jos nyt säkin kiinnostuit tästä… threadingista, lankatekniikasta, tämä oli THE video, jonka avulla opettelin homman itse.

Taidanpa tästä lähteä naamapesulle… Ja ihokarvanpoistoon…

Leave A Reply

Navigate