Lomafiilistä

Ettei nyt vaan jollekin jäänyt epäselväksi, että oltiin lomalla, niin tässä vähän yhteenvetoa tännekin.

Oltiin Nykissä ja oli pirun siistiä. En tosin odottanutkaan, että olis ollu tylsää tai ärsyttävää.

Las Vegasissa oli lämmin ja siellä oli kivaa. Auto oli hiton siisti ja tuli vähän autokuume. Autoilu oli kivaa ja kyllä se vaan niin on, että seuraavalla kerrallakin auto hommataan. Jep, seuraava kerta on ehdottomasti tulossa! Aavikolla oli mahtava ajella ja jutella kaikesta mahdollisesta ihanan aviomiehen kanssa.

Käytiin Universal Studiolla ja se oli ihan pirun mahtavaa! Aiiiivan ehdoton paikka käydä, jos Los Angeles on suuntana. Universal Studiolla alkoi meidän Transformers-teemainen matka, joka sitten jatkui matkan varrella mm. Transformers-peleillä. Kotona piti sitten katsoa heti Transformers-leffa.

Autolla tuli ajettua pikkuisen alle 2000 kilsaa ja uutena paikkana käytiin tutustumassa Arizonan Phoenixiin. Siellä oli kiva eläintarha ja siellä nähtiin ihania ja pelottavia juttuja.

usaimg_6148

usaimg_6125
usaimg_6170

Äkkiähän ne päivät tuolla hupeni. Paluulento oli aika jees, mitä nyt jouduttiin odottelemaan lähtöä, kun tuli ihan hirvee sade ja tuuli, kun lentokone lähti rullailemaan. Mikäs siinä, istuttiin lentokoneessa ja ihmeteltiin, mikä hiton myrsky yhtäkkiä iski. Päivä oli ollut niin kaunis, että semmoinen säämuutos oli aika yllättävä.

Pahempaa jet lagia ei sitten tullutkaan. Tultiin eilen kotiin ja mulla iski iltapäivästä ihan kamala väsymys, mutta nukkumaan mentiin normaaliin aikaan ja heräsinkin paljon ennen herätyskelloa. Kävin tänään heti aamusta laittamassa kynnet uuteen uskoon.

Arkea odotellessa. Työvuorot pitäis varmaan käydä hakemassa töistä ja hoidella muitakin asioita. Ihana, kaunis syksy.

1 Comment

Leave A Reply

Navigate