Lomahankintoja

Nyt on hommattu vähän tarpeita lomaa varten ja rahaa on palanut ihan kiitettävästi. Kannattaa siis tehdä näitä ostoksia nyt, lomarahojen kilahtaessa tilille.

1. Garnier BB-voide

Helppo voide, joka vähentää meikkirutiineja, kun haluaa helpon ja nopean aamutoimen. Antaa vähän päivetystä muuten kalvakalle iholle. Miksipä ei, tämä ehdottomasti lomalle mukaan!

2. Aurinkovoiteet Garnierilta ja Ziajalta

Ziaja on uusi merkki minulle, mutta SPF 50 ja edullinen hinta sai tutustumaan tähän kasvojen aurinkovoiteeseen. Ei tuoksunut juuri miltään, joten tästä saa Mieskin läträtä. Garnierilta hommasin ison tuubin myöskin viittäkymppistä ja iso tuubi ihan siksi, jos kolmas kanssamatkustaja ei rasvaa tajua hommata. Veikkaan, että tätä tulee läträttyä aika paljon sitten Nevadassa ja Arizonassa.

3. Maitohappobakteeri

Lomareissun must have. Aloitetaan kuuri jo hieman ennen lähtöä ja jatketaan loman loppuun, ehkä jopa paluumatkankin jälkeen (mikäli näitä on vielä silloin). Mikä olisi inhottavampaa kuin aloittaa päivä ihanalla aamukahvilla ja aamupalalla, jonka jälkeen on pakko juosta vessaan. Mun mielestä tää on pieni sijoitus ja pieni vaiva siihen nähden, että lomansa saa viettää muissakin paikoissa kuin lukuisissa vessoissa.

4. Rainbow Hair Mousse

Mikä ihmeen ongelma on löytää mahdollisimman pientä muotovaahtopurkkia? No, tämä oli nyt pienin ja edullisin vaihtoehto. Olen kokenut Rainbowin ihan hyväksi merkiksi ja jos tämä nyt sattuu olemaan huono, hommaan sitten paikan päältä paremman.

5. TreSemme Styling Spray

Tietysti lämpösuojalla, mitenkäs muutenkaan. Vaaleat pitkät kutrini varmasti vaalenevat auringon alla, mutta hyvähän ne on suojata jotenkin. Tavallisen hiuslakan ajattelin jättää kotiin, koska en ehkä tarvitse sitä lomaillessa. Jos tulee tarve, ostan sitten sieltä 🙂

6. Earplanes

Koskeeko korviin lentäessä? Kyllä! Mulla on jotenkin älyherkät korvat, johtuu varmaan pienistä hengitysteistä päässä (ja korvien pienuudesta :D), mutta mulla varsinkin lentokoneen laskiessa sattuu korviin ihan älyttömästi! Nämä tulpat auttaa paineen tasaamisessa ja on koettu niin hyviksi, etten näitä ilman lennä enää ikinä! Yksi pari riittää kahdelle lennolle, joten näitäkin nyt sitten piti taas hommata kaksi paria. Meillähän on siis lennot HEL-JFK-HEL ja vielä siinä välissä semmoinen JFK-LAS-JFK. Ja tämä suunnitelma kuulostaa ihan ASD-FGH-JKL.

7. We Care Icon kynsilakka

Tämä oli tietysti täysin ex tempore-ostos. Totesin kyseisen merkin oivaksi apuriksi ja Emotionilla oli sitten kassalla tyrkyllä kolmella eurolla kynsilakkoja. Tästä väristä tuli ihan mieleen ihana ystäväni Sofia, joten mietin, että voin sitten tallustella sandaaleilla kuumilla säillä Sofian väriset varpaankynnet vilkkuen. (Ei, Sofia ei ole alien.)

lomalleIMG_4416

Millaisia lomahankintoja te teette, oli sitten kyseessä kaupunki- tai rantaloma? Vai odotatteko, että pääsette paikan päälle ja teette ostokset vasta siellä?

2 Comments

Leave A Reply

Navigate