Long bob

Annoin hiusten kasvaa vapaasti parisen vuotta ja senttejä kertyi ihan älyttömästi. Kun kynsiteknikko päivittelee jatkuvasti mun mieletöntä kynsien kasvua, mä mietin samalla hiusten kasvua. On se kiva, kun nää kasvaa nopeasti, mutta nyt on sellainen olo, että pari senttiä saa tulla, mutta voisko sen kasvun jättää siihen? Ihan vaikka pariksi vuodeksi.

Mun asiakkaana on käynyt sellainen tyylikäs keski-ikäinen kampaaja, jonka tyyliä olen pitänyt kivan naisellisena, rentona ja ajattomana. Vaihdoimme osia ja olin eilen hänen asiakkaanaan. Ai, että sillä naisella on mahtava huumorintaju! Loistava ammattilainen ja oli aika perillä siitä, mitä halusin. Tietysti mua harmittaa, etten ajanut kaupungin toiselle puolelle luottokampaajani luo, mutta ei ollut ollenkaan pettymys antaa toisen kampaajan saksia näitä.

Mun mielestä kampaajalla on parasta se, että hiukset pestään. Mä tykkään siitä, kun mun hiuksia hiplaillaan 🙂 Ja se päänahan hierominen on niin ihanaa, ai että.

Mutta siis noi hiukset! Aivan mahtava olo. Ensin nappaistiin kunnolla pituudesta ja sitten lähdettiin miettimään sitä mallia. Meinattiin ensin jättää tasapitkäksi, mutta olo ei tuntunut omalta, joten veisteltiin vielä kerrostusta ja jätettiin edestä hieman pidemmäksi, jotta saan hiukset kiinni. Ja kyllä, saan nämä just ja just kiinni. Värille ei tehty mitään ja nyt pitkä juurikasvu on selkeästi osa tyyliä eikä vain ällöttävä juurikasvu.

Tänä aamuna hiusten harjaaminen tuntui hassulta.

Leave A Reply

Navigate